Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2024 o 15:45
Čas čítania 0:35
Radoslava Juračková

Film Deadpool & Wolverine sa zapísal do Guinnessovej knihy rekordov

FILMY A SERIÁLY GUINNESSOVA KNIHA REKORDOV DEADPOOL & WOLVERINE FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Významné ocenenie prevzali predstavitelia hlavných postáv.

V kinách aktuálne beží ďalšie pokračovanie úspešnej marvelovky Deadpool. V treťom diele spoja svoje sily dvaja známi superhrdinovia Deadpool a Wolverine. Aj napriek tomu, že film v kinách beží krátko, stihol sa zapísať do Guinnessovej knihy rekordov.

Ocenenie získal za rekordný počet pozretí filmového traileru za 24 hodín. Upútavku na film si v priebehu jedného dňa pozrelo až 365 miliónov divákov, čo sa doposiaľ žiadnemu z filmov nepodarilo. „Čože? To je jeden milión pozretí za každý deň v roku,“ nadšene okomentoval ocenenie Reynolds. 

Predstavitelia hlavných postáv Ryan Reynolds a Hugh Jackman boli hosťami šou This Morning. Počas rozhovoru s moderátorkou hercov prekvapili významným certifikátom. Ani jeden neskrýval nadšenie a povedali, že to pre nich veľa znamená.

Hugh Jackman sa do knihy rekordov zapísal už v roku 2019. Vtedy sa stal hercom, ktorý sa môže pýšiť najdlhšou kariérou akčného marvelovského superhrdinu. Ocenenie mu odovzdali počas rovnakej šou ako v roku 2024.

Domov
Zdieľať
Diskusia