Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2024 o 7:30
Čas čítania 0:28
Hana Divišová

VIDEO: Svet obletelo milé stretnutie Margot Robbie ako Harley Quinn s malou fanúšičkou počas natáčania filmu

FILMY A SERIÁLY MARGOT ROBBIE
Uložiť Uložené

Harley Quinn, ktorú stvárňuje herečka Margot Robbie, má svojich fanúšikov aj medzi najmenšími.

V jednej z prestávok počas natáčania filmu Joker vzniklo milé virálne video. Herečka Margot Robbie, ktorá stvárnila postavu Harley Quinn, sa ocitla uprostred ulíc New Yorku. Od okoloidúcich ju oddeľovali len kovové zábradlia a fanúšikovia tak mohli s herečkou nadviazať kontakt. Malé dievčatko možnosť využilo, Margot oslovila a viedla s ňou milú konverzáciu. 

Pôvodom austrálska herečka stvárnila rolu obľúbenej Harley Quinn trikrát. Na videu ju osloví malá fanúšička so slovami: „Kde je Joker?“, Margot sa pousmeje a odpovedá, „Máme prestávku, je to komplikované.“

 

Milá interakcia zaujala aj ľudí na sociálnych sieťach, pre ktorých je reakcia herečky sympatická. Niektorí pripisujú bezprostrednosť herečky k jej austrálskemu pôvodu a sú presvedčení, že video skvele vystihuje povahu ľudí z Nového Zélandu a Austrálie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia