Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Notino.
4. septembra 2024 o 13:00
Čas čítania 2:58
Sponzorovaný obsah

10 brutálnych vôní na jeseň, s ktorými budeš priťahovať pozornosť. S týmto výberom nešliapneš vedľa

MÓDA KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU
Uložiť Uložené

Tentokrát máme pre teba dámske alebo unisexové parfumy.

Ako podľa teba vonia jeseň? My cítime teplo vanilky, santalové drevo, kardamón, med či zázvor. Vybrali sme pre teba niekoľko parfumov, ktoré vo svojich flakónoch ukrývajú vôňu teplého jesenného slnka, prechádzku v lese po daždi alebo posledné dni babieho leta. Je už len na tebe, ktorú jesennú atmosféru si zvolíš. 

S výberom nového parfumu však dlho neváhaj. Na Notino momentálne prebiehajú 20 % zľavy na všetko s promo kódom „notino20“. Na vybrané značky máš tiež dopravu zdarma. 

Ceny a dostupnosť produktov sú aktuálne v čase písania článku. Postupom času sa môžu meniť.

Maison Margiela REPLICA Autumn Vibes

  • 135 € (za 100 ml)

Unisexová toaletná voda Replica Autumn Vibes z dielne Maison Margiela je súčasťou série, ktorú inšpirovali obľúbené spomienky. V tomto flakóne sa ukrýva drevitá vôňa lesa počas teplých jesenných dní. 

Hlava toaletnej vody kombinuje kardamóm, ružové korenie a koriander, ktoré následne prechádzajú do tónov mrkvového semienka, muškátového orechu a javoru. Samotný základ vône tvorí céder, mach a labdanum.

notino
Zdroj: Notino
Maison Margiela REPLICA Autumn Vibes

BYREDO De Los Santos

  • 240 € (za 100 ml)

BYREDO De Los Santos je oslavou sviatku Dňa mŕtvych (Día de los Muertos). Vonná kompozícia má pripomínať kolektívne rituály pri príležitosti sviatku. Najprv ťa opantá vôňa šalvie a mirabelky. Srdce parfumu tvorí vôňa kosatca, ktorý kompozíciu mierne uzemní a citrusový olej, ktorý mu dodáva sviežosť. Základ vône tvorí pižmo, ambra a drevo Palo Santo. 

notino
Zdroj: Notino
BYREDO De Los Santos

Gucci Flora Gorgeous Orchid

  • 162 € (100 ml)

Ak miluješ kvetinové vône, ale hľadáš niečo vhodnejšie na jeseň s teplými tónmi, tak Gorgeous Orchid je pre teba pravá. Vanilka v nej nie je extrémne výrazná, ale pridáva vôni sladkosť a pocit tepla. Vonná kompozícia je mierne sladká, kvetinová, ale zároveň príjemne svieža podobne ako ráno počas babieho leta. 

notino
Zdroj: Notino
Gucci Flora Gorgeous Orchid

TOM FORD Café Rose

  • 178 € (za 100 ml)

Luxusná, rafinovaná a extrémne zvodná. Vonnú kompozíciu Café Rose tvoria silné tóny kávy a esencia ruže, ktoré jej dodávajú hĺbku. Zmyselnosť vône dotvára pačuli, kardamóm, živica a santalové drevo. 

notino
Zdroj: Notino
TOM FORD Café Rose

Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa '71

  • 24 € (za 90 ml)

Ikonickú značku Sol de Janeiro ti pravdepodobne predstavovať nemusíme. Legendárny Bum Bum krém s podmanivou vôňou nie je jediný produkt, ktorý nesmie chýbať na tvojej poličke v kúpeľni. Na jeseň sa ti bude hodiť parfumovaný sprej na telo a vlasy Brazilian Crush Cheirosa '71, ktorý kombinuje vôňu vanilky, morskej soli, orechov a bielej čokolády. Vďaka tejto vôni budeš cítiť letnú pohodu aj počas chladných a upršaných dní. Cenovka tiež poteší tvoju peňaženku. 

notino
Zdroj: Notino
Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa '71

Maison Tahité Vicious Cacao

  • 98 € (100 ml)

Rum, kakao, karamel a maliny. Znie to ako chutný dezert, však? S týmto unisexovým parfumom budeš pôsobiť neodolateľne aj ty. Vonná kompozícia nie je vôbec typická a zaujme ťa svojou originalitou. 

notino
Zdroj: Notino
Maison Tahité Vicious Cacao

BYREDO Vanille Antique

  • 300 € (za 100 ml)

Určite vieš, že s parfumom BYREDO nešliapneš vedľa. V tomto prípade nečakaj typickú sladkú vôňu vanilky. Jemnú sladkosť tejto vzácnej ingrediencie pretínajú zemité tóny, kašmír, pižmo a opojná ambrózia. Vanille Antique patrí do série večerných vôní Byredo Night Veils. 

notino
Zdroj: Notino
BYREDO Vanille Antique

Burberry Goddess

  • 107 € (za 100 ml)

Burberry Goddess je skôr aromatická a gurmánska vôňa, ktorú skôr oceníš na špeciálne príležitosti. Tvoje zmysly opantajú až tri rôzne extrakty madagaskarskej vanilky. Prvým je vanilková infúzia, ktorá má drevité tóny. Vanilla Cavia zas prináša bohatý a sladký nádych. Posledným extraktom je vanilkový absolut, ktorý jej dodáva mliečny aspekt. Kompozíciu dotvárajú kvetinové tóny levandule. 

notino
Zdroj: Notino
Burberry Goddess

Yves Saint Laurent Libre Le Parfum

  • 161,60 € (za 90 ml)

Korenistá a hrejivá, ako šálka zázvorového čaju s citrónom a medom. Lepšiu jesennú kombináciu si nevieme ani predstaviť. Úvod parfumu tvorí zázvor, citrusy a aromatický šafran, ktorý bol špeciálne vypestovaný pre YSL v záhradách v Maroku. Parfum sa potom rozvinie do tónov bergamotu, pomarančového kvetu, levandule, vanilky, vetiveru a medu. 

notino
Zdroj: notino
Yves Saint Laurent Libre Le Parfum

Loewe Solo Ella Elixir

  • 215 € (za 100 ml)

Solo Ella Elixir je kvetinový a ovocný parfum, ktorý využiješ väčšinu mesiacov v roku. Keďže vonnú kompozíciu tvorí hruška, santalové drevo a pižmo, podľa nás dokonale vystihuje končiace leto a začiatok jesene. 

Parfum nadväzuje na pôvodnú parfumovanú vodu LOEWE Solo Ella z roku 2018. Novšia verzia Solo Ella Elixir má však vyššiu koncentráciu esenciálnych olejov, ktoré jej dodávajú dôraz a hĺbku. Parfum je tiež súčasťou kolekcie LOEWE Solo – vôní inšpirovaných západom slnka a harmonickou rovnováhou, ktorá nastáva pri prerode dňa na noc.

notino
Zdroj: Notino
Loewe Solo Ella Elixir
Späť
Zdieľať
Diskusia