Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2024 o 17:27
Čas čítania 0:37
Anna-Marie Hanzlíková

Pokračovanie Fakjú bude fantasy. Hlavné postavy sa ocitnú v rozprávkovej ríši

Pokračovanie Fakjú bude fantasy. Hlavné postavy sa ocitnú v rozprávkovej ríši
FILMY A SERIÁLY FILMY A SERIÁLY KOMÉDIA NAJOČAKÁVANEJŠIE FILMY
Uložiť Uložené

Ďalší diel nebude o záletnom učiteľovi. Hlavnú úlohu vo filme s názvom Fakjú princezné si tentoraz zahrá hlupaňa Chantal, ktorá sa stane najradikálnejšou princeznou. A tak trochu aj influencerkou.

Film Fakjú bude zároveň aj rozprávka. Chantal chce byť slávna na Instagrame, ale sleduje ju len 300 ľudí. Spolu so svojou najlepšou kamarátkou Zeynep vyskúšajú trik, ktorý im zaručí úspech na sociálnych sieťach.

Namiesto svetla reflektorov sa však vďaka nemu dostanú do rozprávkového sveta. Spočiatku im to príliš neprekáža, pretože sa snažia zbierať ten najlepší obsah pre svojich sledovateľov. Prinášajú si poriadnu dávku bizarností od princezien či nešikovných princov, ale narazia aj na draka alebo lietajúci koberec.

V rozprávkovom svete sa však stretnú aj s problémom. Mobily sa začínajú pomaly vybíjať a kamarátky sa nemôžu dostať z rozprávkovej krajiny. Čo s tým urobia?

V marci mal v Nemecku premiéru spin-off s jedným zo žiakov legendárneho učiteľa. Darilo sa mu tak dobre, že so zárobkom 6,2 milióna dolárov sa stal najziskovejším nemeckým filmom od roku 2019. Vtedy zabodovala snímka Takmer dokonalé tajomstvá.

Na Slovensku sa film dostane do kín 29. augusta. Spoločnosť CinemArt predstavila trailer s českým dabingom.

Domov
Zdieľať
Diskusia