Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2024 o 10:12
Čas čítania 0:44
Anna-Marie Hanzlíková

Známy sériový vrah sa vracia. Zverejnili prvé zábery z novej kriminálnej drámy Dexter

Známy sériový vrah sa vracia. Zverejnili prvé zábery z novej kriminálnej drámy Dexter
FILMY A SERIÁLY DEXTER SÉRIOVÍ VRAHOVIA VRAHOVIA
Uložiť Uložené

Nový prequelový seriál ukáže „mäsiara zo zálivu“ v časoch, keď s krvavým remeslom ešte len začínal. Dej sa totiž odohráva v Miami v roku 1991.

Streamovacia platforma Paramount+ spolu so spoločnosťou Showtime, ktorá na seriáli pracuje, čerstvo odhalila prvé zábery kriminálnej drámy, informoval portál Variety.

Príbeh sa má odohrávať 15 rokov pred udalosťami pôvodného Dextera. Môžeme sa teda tešiť na Miami v roku 1991, keď sa z mladého Dextera Morgana, vtedy ešte obyčajného študenta, postupne stáva sériový vrah.

„S krvilačnými nutkaniami, ktoré je nemožné ignorovať, sa Dexter musí naučiť usmerňovať svoju vnútornú temnotu. Pod vedením svojho otca Harryho si osvojí kódex, ktorý mu pomôže nájsť a zabiť ľudí, ktorí si zaslúžia odstrániť zo spoločnosti bez toho, aby sa dostali do hľadáčika orgánov činných v trestnom konaní,“ znie oficiálny opis od Paramountu.

Odporúčané
Za vraždu manželky a dcéry elektrickým prúdom dostal 28 rokov väzenia. Petr Kramný svoju vinu dodnes popiera Za vraždu manželky a dcéry elektrickým prúdom dostal 28 rokov väzenia. Petr Kramný svoju vinu dodnes popiera 3. augusta 2024 o 10:00

Takáto situácia je pre Dextera zvláštnou výzvou, keďže v tom čase nastupuje na stáž na kriminalistické oddelenie miamskej polície. Mladšia verzia znamená aj nové herecké obsadenie. Patrick Gibson sa objaví ako Dexter, Christian Slater si zahrá Harryho a Sarah Michelle Gellar uvidíme ako novú policajnú šéfku.

Domov
Zdieľať
Diskusia