Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2024 o 9:30
Čas čítania 0:43
Radka Klučárová

Nečakane zomrel známy tréner bojových umení. Odkaz do neba mu poslal aj MMA zápasník Vlasto Čepo

ŠPORT ŠPORT SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zostali po ňom dve malé deti.

Svet slovenského športu zasiahla smutná správa. V utorok 25. júna zomrel náhle a nečakane profesionálny tréner thajského boxu Martin Belák. O úmrtí informoval portál bbonline.sk.

Portál zároveň pripomína, že Belák bol jedným z priekopníkov thajského boxu, propagátor bojových umení, promotér zápasníkov a organizátor podujatí. V Banskej Bystrici pod jeho vedením v roku 1996 vznikol klub Fire Gym, kde vyrástlo niekoľko majstrov sveta, Európy či interkontinentálnych šampiónov v thajskom boxe, ale aj v lethwei či kickboxe.

Martin Belak
Zdroj: Martin Belak (Facebook)

O tragédii informovala aj Banskobystrická krajská polícia. „V rodinnom dome v obci Tajov bol nájdený muž bez známok života. Polícia na mieste nezistila žiadne známky násilia. Privolaný ohliadajúci lekár na mieste vylúčil cudzie zavinenie a na určenie presnej príčiny jeho smrti bola nariadená pitva,“ uviedla hovorkyňa Petra Kováčiková. Podľa portálu Pluska by malo ísť práve o známeho trénera.

Odporúčané
Kritizovanú bratislavskú kaviareň ľudia obvinili, že okopírovala dizajn poľskej pekárne. Z Varšavy nám napísali, že to nie je ok Kritizovanú bratislavskú kaviareň ľudia obvinili, že okopírovala dizajn poľskej pekárne. Z Varšavy nám napísali, že to nie je ok 27. júna 2024 o 14:30

Zverencom Beláka bol aj Vlasto Čepo, zápasník organizácie Oktagon MMA. Na Instagrame sa s ním rozlúčil dojímavou fotkou a odkazom. „Odpočívaj v pokoji, Pán Tréner, ďakujem za všetko,“ napísal. Po Martinovi Belákovi zostali dve malé deti.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Vlastislav “ElChapo” Čepo (@vlastocepo)

Domov
Zdieľať
Diskusia