Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a ďaľšie letné festivaly
25. mája 2024, 12:04
Čas čítania 0:40
Ella Petrová

Pre princeznú Kate to nevyzerá dobre. Počas liečby sa objavili komplikácie

Pre princeznú Kate to nevyzerá dobre. Počas liečby sa objavili komplikácie
OSOBNOSTI BRITSKÁ KRÁĽOVSKÁ RODINA KATE SPRÁVY ZO SVETA WILLIAM A KATE
Uložiť Uložené

Princeznú Kate trápia vedľajšie účinky chemoterapie.

Zdravie princeznej z Walesu je každodennou témou. Už niekoľko mesiacov bojuje s rakovinou. Teraz vyšlo najavo, že liečba neprebieha tak, ako by mala, a princezná trpí vedľajšími účinkami chemoterapie.

Toto oznámenie poskytol britským bulvárnym médiám anonymný zdroj blízky budúcemu kráľovskému páru. Ten sa zveril, že nálada v paláci je pochmúrna, keďže priebeh liečby sa nevyvíja dobre. „Kate a William prežívajú za múrmi paláca peklo,“ povedal nemenovaný zdroj.

„Vyrovnáva sa s brutálnymi vedľajšími účinkami chemoterapie. Preto sa nechce ukazovať na verejnosti. Je neustále vyčerpaná a je jej nevoľno,“ dodal zdroj o Katinom stave. Tieto príznaky sú však vraj bežné. 

Oficiálni predstavitelia sa snažia držať situáciu v paláci pod pokrievkou a nechcú vyvolávať paniku. Pre princa a princeznú je takisto dôležité, aby nestresovali svoje tri deti – Georgea, Charlotte a Louisa. 

Princezná z Walesu, Princezná Kate
Zdroj: IG/@theroyalfamily


Princeznú Kate preto v blízkej budúcnosti pravdepodobne neuvidíme, hoci sa mala objaviť na verejnosti už v júni. Najdôležitejšie je, aby sa z choroby úplne zotavila a potom sa venovala svojim povinnostiam. Zdravotné problémy trápia aj kráľa Karola III., ktorému lekári zistili rakovinu.

Domov
Zdieľať
Diskusia