Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a ďaľšie letné festivaly
23. mája 2024, 12:27
Čas čítania 1:14
Barbora Adamkovičová

Frederika z Ruže pre nevestu so slzami v očiach priznala, prečo v šou nenosila nohavičky. Môžu za to vážne zdravotné problémy

FILMY A SERIÁLY RUŽA PRE NEVESTU
Uložiť Uložené

„Ja som babám povedala, že mám nejaký zdravotný problém, ale nikdy som im nešpecifikovala, čo mi je,“ povedala so slzami v očiach.

V minulotýždňovom ceremoniáli ruží vypadli až dve z favoritiek druhej série jednej z najpopulárnejších reality šou TV Markíza Ruža pre nevestu. Po tom, čo Lara a Frederika opustili vilu, Radko priznal, že to bolo doteraz najťažšie rozhodnutie.

Odporúčané
Frederika z Ruže pre nevestu: Občas som vo vile nespoznávala samu seba, akoby som bola naprogramovaným robotom (Rozhovor) Frederika z Ruže pre nevestu: Občas som vo vile nespoznávala samu seba, akoby som bola naprogramovaným robotom (Rozhovor) 18. mája 2024, 9:30

V 10. epizóde reality šou bola Frederika počas hry dohnaná k slzám po tom, čo zistila, že ju Julie nazvala call girl, v preklade „ľahké dievča“. Česká súťažiaca tým narážala na to, že Frederika v šou niekoľkokrát vyhlásila, že nenosí nohavičky. Frederika však až teraz počas emotívneho rozhovoru v relácii Bez ruže priznala, prečo nenosí spodnú bielizeň.

„Ja som babám povedala, že mám nejaký zdravotný problém, ale nikdy som im nešpecifikovala, čo mi je,“ povedala so slzami v očiach. Dodala, že pravdu napokon povedala len svojim spolubývajúcim v izbe, zatiaľ čo ostatné „nevesty“ o jej vážnom ochorení nevedeli. Preto uznala, že Julie situáciu len nesprávne pochopila, no napriek tomu boli jej závery unáhlené.

Nakazil ju jej expriateľ

„Mala som priateľa, ktorý ma podvádzal. Vedela som to, ale potvrdilo sa mi to, keď som išla na kontrolu ku gynekologičke. Pri cytológii mi povedala, že tam mám predrakovinový typ...“ ledva dopovedala Frederika. „Chcem to povedať, lebo potom o mne budú ľudia rozprávať strašné veci. Musím to zo seba dostať. Povedali mi, že mám predrakovinový typ HPV vírusu.“

Okrem vírusu jej dokonca diagnostikovali aj chlamýdie a vaginálne mykózy.

Infekcia HPV vírusu je v súčasnosti najbežnejším sexuálnym ochorením, ktoré môže u žien viesť až k rakovine krčka maternice, informuje Európsky informačný portál o očkovaní.

Priznala, že svojho expriateľa konfrontovala a navrhla mu, aby sa obaja začali liečiť. „Ospravedlnil sa mi a povedal, že ho to veľmi mrzí. Ale aj tak odmietol ísť na urologické vyšetrenie. Stále to odkladal,“ povedala Fergie. „Mám z toho doživotné následky. Nie je to ľahké,“ priznala a doplnila, že práve pre dusno a vlhko na Srí Lanke, kde sa relácia natáčala, mala zakázané nosiť nohavičky.

Domov
Zdieľať
Diskusia