Pekáreň, ktorá sa nachádza v bývalých priestoroch Subwaya, v piatok zažila svoj soft opening.
Bratislavčania sa môžu tešiť na novú pekáreň na Hodžovom námestí. Pekáreň Subo otvorili na mieste bývalého Subwaya a v piatok 10. mája zažila svoj soft opening. Otestovať ju prišli desiatky ľudí.
Pekáreň oficiálne otvárajú v pondelok 13. mája. Zákazníci sa môžu tešiť na čerstvý chlieb, taliansku foccaciu, rôzne koláče aj výberovú kávu. Za novou remeselnou pekárňou stoja Juraj Hanulay a Renáta Hečková, ktorí nie sú na gastroscéne hlavného mesta žiadnymi nováčikmi. Juraj založil známe prevádzky ako Korner kávabar či Mimóza gelato a Renáta stojí za Kolachellou či Brunch Bratislava.
„Subo je sesterskou prevádzkou Mimózy na Dunajskej a vidieť to aj na dizajnovom interiéri, ktorý opäť navrhli skvelí Grau Architects. Pekáreň sa naplno otvára 13. mája, čakajte mnoho neskutočne vyladených koláčov, dezertov, plnené foccacie aj výberovú kávu,“ napísali instablogeri z profilu Čerstvá Bratislava.