Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Answear.
7. mája 2024, 14:00
Čas čítania 1:56
Sponzorovaný obsah

Oblečenie tvorí našu identitu. Známy módny obchod v novej kampani chce, aby sme sa obliekli do vzácnych vecí (VIDEO)

Oblečenie tvorí našu identitu. Známy módny obchod v novej kampani chce, aby sme sa obliekli do vzácnych vecí (VIDEO)
Zdroj: Answear
ZAUJÍMAVOSTI MÓDA OBCHODY
Uložiť Uložené

Inšpiratívna reklamná kampaň zdôrazňuje význam módy v našich každodenných životoch.

Šaty robia človeka, a to doslova. Oblečenie dáva pocit sebavedomia a tvorí našu identitu. Vďaka nemu sme to my. Prináša nám niečo cenné, a pritom nejde len o spomienky a zážitky, ktoré sa nám s konkrétnym oblečením spájajú. Ide aj o ten špeciálny pocit, ktorý zažívame, keď nosíme šaty, ktoré máme radi.

V tomto duchu vníma módu i módny obchod Answear.sk, ktorý prichádza s inšpiratívnou reklamnou kampaňou s názvom „Zahaľte svoj život do vzácnych vecí“. Kampaň sa začína na televíznej stanici Markíza od 6. mája do 16. júna. Doplnená bude o aktivity realizované digitálne.

„Móda je istou formou osobného manifestu, ktorý odráža naše hodnoty, zmysel pre humor i vzťah k sebe samým. Je to prostriedok, ktorým vyjadrujeme, kým sme, alebo ako sa sami formujeme. Preto chceme našim zákazníkom dopriať obklopiť sa vzácnymi kúskami v šatníku, ktoré ich budú sprevádzať či už na polmaratóne na Slovensku, alebo na romantickej večeri pri západe slnka v Barcelone,“ hovorí o novej kampani country manažérka pre Česko a Slovensko Nicole Groesslová.

Pokračuje: „A okrem toho, že sa im budú páčiť, si s nimi spoja aj nevšedné zážitky. Zriedkavé veci si totiž obliekame pre jedinečné príležitosti. Ide aj o ten zvláštny pocit, ktorý zažívame, keď nosíme oblečenie, ktoré máme radi.“

Pozri si zákulisie natáčania kampane

Kampaň bola natočená na jar v čarokrásnom Lisabone s účasťou slávnych medzinárodných tvorcov, ako je režisérka a fotografka Stella Consonni, ktorá je známa svojou prácou pre Vogue, Gucci a Burberry. Fotografie zachytávajú autentické momenty s brazílskou herečkou a modelkou Fatimou Brunengo, ktorá je tvárou kampane.

Za stratégiu a koncept je zodpovedná agentúra Saatchi&Saatchi. Outfity modelky rozprávajú rôzne módne príbehy, ktoré ju sprevádzajú počas dôležitých momentov. Spoty nás majú inšpirovať k tomu, aby sme sa zamysleli nad tým, že veci, ktoré si vyberáme, sú vyjadrením našich hodnôt, skúseností a identity. Spoty natočila produkčná spoločnosť Papaya Films Lisboa. Postprodukciu zaisťovala spoločnosť Platige Image za podpory zvukového štúdia Soundly.

„Stella dokonale vystihla podstatu toho, čo chceme v novej imidžovej komunikácii zákazníkom oznámiť, teda vyzdvihnúť rovnováhu medzi módou, každodenným životom a skutočnými hodnotami. V jej práci vidieť zmysel pre detail. Podarilo sa jej stvárniť príbeh, ktorý buduje trvalý vzťah medzi značkou a spotrebiteľom – príbeh, ktorý úplne presahuje samotný výrobok,“ komentuje Marta Sawicka, riaditeľka vizuálneho marketingu spoločnosti Answear.

Novou kampaňou chce Answear.sk zdôrazniť svoje nové postavenie značky, ktorá sa zameriava na vysokokvalitné produkty a vybrané prémiové značky. To umožňuje písať nový spoločný príbeh, ktorý buduje trvalý vzťah medzi značkou a spotrebiteľom. Tvoriť príbeh, ktorý siaha ďaleko, až za samotný produkt.

Kampaň „Zahaľte svoj život do vzácnych vecí“ realizuje Answear na všetkých 12 trhoch, kde značka pôsobí. Okrem Českej republiky a Slovenska je to napríklad Poľsko, Maďarsko, Ukrajina alebo Taliansko. Kampaň sa bude realizovať v televízii, digitálne a pomocou out-of-home komunikácie. A značka k tejto príležitosti v máji otvorí svoj prvý concept store v továrni Norblin vo Varšave. V ňom bude kombinovať svet prémiových značiek so zábavou, s umením, dizajnom a technológiami.

answear
Zdroj: Answear
Domov
Zdieľať
Diskusia