Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2014, 18:34
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

How to Train Your Dragon 2 s úžasným trailerom!

FILMY A SERIÁLY HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 2
Uložiť Uložené

Úžasná rozprávka si zaslúži úžasný sequel. Že to tak bude aj v tomto prípade, nás presvedčuje vynikajúci trailer. How to Train Your Dragon 2 doletí už v lete a vy sa máte na čo tešiť.

Že najlepšia rozprávka posledných rokov nepochádza z dielní štúdia Disney, respektíve Pixaru, ale Dreamworksu? Samozrejme, je reč o How to Train Your Dragon, každým ospevovanej rozprávky o nepriateľstve, respektíve priateľstve drakov a ľudí. Vikingovia sa teda objavia aj v sequeli, avšak tentokrát už v harmonickom súlade s drakmi, ktorí sú ich priatelia rovnako ako domáci miláčikovia. Druhý diel trilógie by pokojne mohol predčiť ten prvý a či sa tak aj udeje, uvidíme už 20. júna. Veľká škoda, že autori tak vyspoilerovali príbeh, avšak zrejme by bolo náročné vyhnúť sa kvôli tomu celej príbehovej línii.

V druhej časti trilógie sa dostaneme do obdobia 5 rokov po udalostiach z jednotky, kedy už Toothless (Bezzubka), Hiccup (Škyťák), Astrid a zvyšok skupiny organizujú obľúbené preteky na drakoch. Počas jazdy odhaľujú nové, nezmapované časti sveta. Jedného dňa však narazia na zamrznutú jaskyňu, ukrývajúcu stovky nových neskrotených drakov s tajomným jazdcom, pričom od mora prichádza ďalšia veľká hrozba. Ocitajú sa teda v boji o záchranu mieru. 

Viac informácií aj o How to Train Your Dragon 2 vám denne prinesie Filmkult.


How to Train Your Dragon 2 s úžasným trailerom!
Domov
Zdieľať
Diskusia