Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
14. apríla 2024, 10:37
Čas čítania 0:43
Eva Thonhauserová

Vladimír Weiss ml. zvažuje koniec kariéry. Rozhodnutie diskutoval aj s otcom

ŠPORT FUTBAL SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

„Koniec je zo dňa na deň bližšie,“ hovorí futbalista.

Slovenský futbalista Vladimír Weiss uvažuje o konci kariéry. V dôsledku zranenia achilovky mal 34-ročný futbalista problémy a počas tohtoročnej sezóny neodohral ani jednu tretinu zápasov, informuje portál Šport24.sk


„Idem zo dňa na deň, snažím sa dohnať, čo som zameškal, ešte si schuti zahrať a po sezóne sa rozhodnem,“ uviedol Weiss. Weiss, ako niekoľkonásobný účastník majstrovstiev sveta aj Európy, uviedol, že o konci kariéry sa rozprával už aj s otcom, ktorý je futbalovým trénerom. 

„Rozprávali sme sa o tom s otcom, čo ďalej, ak by som skončil. Poviem to rovno, že som stále hráč a rozmýšľam nad tým, aby som hral čo najdlhšie. Je ťažké skončiť. Veľa času trávim s Martinom Škrtelom a vidím, že aj pre neho bolo ťažké skončiť a niečo si nájsť, čo človeka napĺňa,“ vyhlásil Weiss mladší. 

Weiss uviedol, že zatiaľ nemá presné predstavy budúceho povolania po konci futbalovej kariéry. Chcel by zostať pri futbale a uvažuje nad trénerskou cestou alebo prácou v manažmente. „Urobím všetko pre to, aby som hral futbal čo najdlhšie, ale viem, že koniec je zo dňa na deň bližšie,“ zarmútil svojich fanúšikov Weiss.

Vladimír Weiss mladší.
Vladimír Weiss mladší. Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia