Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
10. apríla 2024, 9:00
Čas čítania 0:32
Karolína Uličná

TRAILER: Joker prichádza po 5 rokoch s pokračovaním: Folie à Deux. Predstavili nový trailer s Lady Gaga plný násilia a nahoty

FILMY A SERIÁLY JOKER 2 LADY GAGA
Uložiť Uložené

Warner Bros vypustil prvý trailer z Cinemaconu v Las Vegas. Premiéra filmu je naplánovaná na 4. októbra.

Warner Bros. Pictures zverejnil trailer k filmu a vyzerá to tak, že sa máme na čo tešiť. Joker: Folie à Deux je priamym pokračovaním snímky, ktorá vyšla v roku 2019.

Uvidíš brutálne násilie, nadávky, sexuálne scény a nahých ľudí. V jednotke to bolo podobne.

Pod réžiou Todda Phillipsa si v psychologickom thrilleri zahrá aj speváčka a dnes už skúsená herečka Lady Gaga. Stvárnila postavu Patrizie Reggiani vo filme House of Gucci či hlavnú hviezdu vo filme Zrodila sa hviezda. V novom filme, ktorý bude mať premiéru 4. októbra, si Lady Gaga zahrá Harley Quinn.

Trailer sa začína tým, ako Arthur Fleck vo väznici v Arkham Asylum zbadá Harley Quinn, ako sa prechádza po chodbách. Zdá sa, že neskôr si spolu vytvoria puto – dostatočne silné na to, aby presvedčila Arthura, aby sa dostali z väzenia, opisuje Entertainment Weekly.

Domov
Zdieľať
Diskusia