Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
8. apríla 2024, 15:21
Čas čítania 1:00
Barbora Adamkovičová

Obesil ho za členky, zjedol mu semenníky a pozostatky sa rozhodol venovať jeho rodičom

ZAUJÍMAVOSTI KANIBAL KANIBALIZMUS
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Vyšetrovateľom objasnil, že obeť o svojom osude vedela. Pred smrťou jej údajne povedal, čo s telom spraví.

Príbeh kanibala Marka Latunského, ktorý chladnokrvne zavraždil a zmrzačil genitálie vysokoškoláka, je len pre silné povahy. Kevina Bacona našli policajti zaveseného za členky, na tele mal bodnú ranu a podrezané hrdlo. Na nebohom dokonca chýbali semenníky – tie vrah odrezal a zjedol. Páchateľ však tvrdí, že ho k tomu inštruovala samotná obeť pred smrťou.

„Chvíľu sme sa rozprávali. Opísal veci, ktoré chcel, a dohodli sme sa,“ vysvetlil kanibal vyšetrovateľom. Incident sa stal na Štedrý deň pred viac ako štyrmi rokmi v americkom štáte Michigan. Podľa portálu Unilad bol znepokojujúcej vražde venovaný aj dokument, ktorý mal verejnosti objasniť stav Latunského mysle.

Kúsky tela chcel podarovať rodine zosnulého

Dvojica sa mala zoznámiť na internetovej zoznamke Grindr určenej pre homosexuálov. Vrah tvrdí, že chlapec sa s ním pred smrťou dohodol a o svojom osude vedel. „Hovorili sme o niekoľkých veciach,“ priblížil Latunski. Mužom zákona opísal, ako chcel telo „zrecyklovať“ a z rozdrvených kostí vypestovať tulipány pre rodinu obete.

Odporúčané
Ženský Hannibal Lecter: Austrálčanka zabila muža a z jeho pozostatkov uvarila deťom obed Ženský Hannibal Lecter: Austrálčanka zabila muža a z jeho pozostatkov uvarila deťom obed 25. januára 2024, 16:30

Detaily o ich údajnej dohode si nenechal pre seba. „Urobil som, na čom sme sa dohodli. Vzal som mu gule. Vyrezal som ich a zjedol som ich,“ pokračoval.

Latunski bol v minulosti ženatý a so svojou ex má dokonca dve deti. Len niekoľko mesiacov pred vraždou mu však boli odobraté práva na ich návštevu. Jeho bývalá manželka potvrdila, že vrah mal „duševné choroby a bol hospitalizovaný na oddelení duševných chorôb“. Podľa súdnych záznamov však prestal užívať lieky na zlepšenie svojho psychického stavu. 

Späť
Zdieľať
Diskusia