Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. marca 2024, 18:25
Čas čítania 0:45
Barbora Adamkovičová

Gábor Boráros má v ruskej lige problémy: je vážne chorý, na pomoc mu musela prísť záchranka

ŠPORT GÁBOR BORÁROS MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

„Som chorý a nie je to dobré,“ hovorí MMA zápasník len niekoľko dní pred dôležitým zápasom.

Gábor Boráros má mať v sobotu debut v novej klietke, no jeho premiéru v ruskej lige skomplikovali zdravotné problémy. MMA zápasník si má zmerať sily s obávaným bojovníkom Maratom Gafurom, práve tento duel označili fanúšikovia za najzložitejší v kariére rodáka z Dunajskej Stredy. Podľa portálu Športový Čas má však vážne problémy, je totiž chorý a vyčerpaný. 

„Včera celý večer horúčka. Mám teplotu, čakám na lieky. Som chorý a nie je to dobré. Dúfam, že sa to do večera zlepší. Nie je najlepšie byť teraz chorý,“ vysvetlil sledujúcim na sociálnej sieti. Zároveň dodal, že má poňho večer prísť záchranka. „Určite dostanem nejakú infúziu a čo ja viem, čo ešte.“

Choroba ho trápila už minulý týždeň, informuje web MMA Fanatik. Zdravotný stav sa mu údajne zhoršil po tom, čo priletel do Ruska. Zápasník sa však nedal zastaviť a usilovne trénuje, aby sa dostal do welterovej divízie, v ktorej má zápasiť. „Vypotili sme dosť veľa kíl. Teraz mám 80,5 kila,“ priznal fanúšikom s tým, že nasledujúce ráno ho opäť čaká váženie.

Sledovateľov na Instagrame updatuje svojím pokrokom, no nezabudol sa im ani poďakovať za príjemné správy a odkazy s prianím skorého uzdravenia.

gabor boraros
Zdroj: Instagram/@boraros_gabor
Domov
Zdieľať
Diskusia