Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2024, 11:53
Čas čítania 1:16
Anna-Marie Hanzlíková

Kde je Kate Middleton? Na sociálnych sieťach kolujú konšpirácie, na verejnosti sa totiž neukázala dva mesiace

Kde je Kate Middleton? Na sociálnych sieťach kolujú konšpirácie, na verejnosti sa totiž neukázala dva mesiace
ZAUJÍMAVOSTI BRITSKÁ KRÁĽOVSKÁ RODINA
Uložiť Uložené

Princezná z Walesu mala za sebou náročnú operáciu brucha.

Kate Middleton mala možnosť verejnosť naposledy vidieť na Vianoce. V januári mala podstúpiť bližšie nešpecifikovanú operáciu brucha. O tejto skutočnosti kráľovská rodina poskytla aj vyhlásenie Kensingtonského paláca so strohými informáciami. „Operácia bola úspešná a očakáva sa, že zostane v nemocnici desať až štrnásť dní, kým sa vráti domov, aby pokračovala v zotavovaní,“ píše sa vo vyhlásení.

Od operácie sa však o Kate veľa nevie. Kensingtonský palác bude preto poskytovať aktuálne informácie o pokroku jej kráľovskej výsosti len vtedy, keď budú k dispozícii nové významné informácie, o ktoré sa môže podeliť.

Ako informoval Page Six, verejnosť ju predsa len nakrátko zachytila v aute spoločne s jej matkou Carole Middleton neďaleko zámku Windsor. Kate sa snažila byť nenápadná. Na očiach mala čierne slnečné okuliare a rozpustené vlasy, zrejme na publikum ešte nie je pripravená. 

Odporúčané
Pavol prerazil vo svete ako florista. Robil dekorácie do filmov s Johnnym Deppom či Bradom Pittom aj pre kráľovskú rodinu Pavol prerazil vo svete ako florista. Robil dekorácie do filmov s Johnnym Deppom či Bradom Pittom aj pre kráľovskú rodinu 24. apríla 2023, 9:30

Špekulácie podporilo správanie zvyšku kráľovskej rodiny. Verejnosť je o kráľovom zdraví dobre informovaná, čoho príkladom je nedávne oznámenie, že sa lieči na rakovinu. Palác však o Kate mlčí a neposkytuje žiadne bližšie informácie.

Okrem toho sa odvtedy na verejnosti neobjavil ani následník trónu William, manžel Kate. Klebety a špekulácie sa ešte zvýšili, keď minulý týždeň zrušil svoju účasť na spomienkovej slávnosti za kráľa Konštantína.

Na internete koluje mnoho konšpiračných teórií o tom, čo je s princeznou zlé. Tie závažnejšie sa obávajú, že princezná je v kóme. Oficiálny dokument publikovaný 17. januára však potvrdzuje, že operácia prebehla v poriadku a Kate sa zotavuje.

Existuje aj množstvo vtipných konšpirácií, napríklad že pracuje v továrni na vírusy Willyho Wonku, že jej zle narástla ofina alebo že sa jej nepodarila plastická operácia.

Najnovšie informácie zverejnil magazín People, ktorý tvrdí, že má informácie od zdroja blízkeho rodine, že Kate sa darí dobre a je doma. Fanúšikovia dúfajú, že budúca kráľovná je skutočne v poriadku.

Domov
Zdieľať
Diskusia