Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
14. februára 2024, 16:10
Čas čítania 0:51
Samuel Barienčík

Počas hrania Minecraftu mu vraj vybuchla izba. Ide len o ďalšie fake video s cieľom zvýšiť sledovanosť?

TECH MINECRAFT STREAMOVANIE HIER TWITCH TWITTER
Uložiť Uložené

Na sociálnej sieti zdieľal záznam z explózie svojej izby. Nie je to však prvýkrát, čo sa niekto takto snaží zviditeľniť.

Streamer z Twitchu pod menom bodiggles vysielal hranie Minecraftu so svojím kamarátom. Na videu poznamenal, že mu niečo smrdí v izbe, na čo ho kamarát nahovoril, aby to skontroloval. Bodiggles sa rozhodol škrtnúť zapaľovačom, na čo mu následne explodovala izba. 

Toto video potom zdieľal na platforme X, kde do popisu napísal: „Tak toto sa stalo na streame okolo deviatej večer. Ja aj moje mačky sme v pohode, len sme trochu otrasení.“ 

Tento záber, ktorý sa pomaly stáva virálnym, mu ľudia na sociálnych sieťach neveria a tvrdia, že si vymýšľa. V komentároch píšu: „Musím povedať, že je to skvelý virálny marketing.“ 

Jedným z dôvodov ich skepticizmu môže byť fakt, že o takýto pokus vytvorenia kvázi nebezpečnej situácie skrze fake video sa pokúsilo už niekoľko ľudí pred ním. V januári streamer imboggles vopchal vidličky do hriankovača, čo vyústilo do explózie. Síce sa toto video šírilo legálne, neskôr sa však potvrdilo, že to bol fake, a sieť so streamerskými službami mu vymazala účet. 

Domov
Zdieľať
Diskusia