Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2024, 12:41
Čas čítania 1:06
Karolína Uličná

Hviezda Clash of the Stars sa ozýva fanúšikom z väzenia. Prosí ich o finančnú pomoc

OSOBNOSTI CLASH OF THE STARS VÄZENIE
Uložiť Uložené

Trest si odpykáva už tretí mesiac. Tvrdí, že vo väzení bol vraj povýšený.

Jeden z najvýraznejších zápasníkov kontroverznej organizácie Clash of the Stars (COTS) Jardo Kotlár alias Kotlár Security si odpykáva desaťmesačný trest vo väzení. Previnil sa tým, že neplatil alimenty.

Zápasník, ktorý bol pôvodne ochrankárom, si teraz odpykáva trest v českej väznici Rapotice. Po dlhšom čase sa ozval svojim fanúšikom na Instagrame prostredníctvom svojho manažéra, píše Antiyoutuber

 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jaroslav Kotlár “Security” (@kotlar.security.official)

„Chcem, aby ste všetci vedeli, že som bol tu v Rapoticiach povýšený a dostal som sa na pozíciu kasárenského veliteľa. To znamená, že mám na starosti celý oddiel, teda 66 trestancov. Musím na nich kričať päťkrát denne pri nástupe, aby sa zoradili. A keď príde vedenie väznice, poviem mu, v ktorej izbe leží väzeň,“ hovorí Kotlár.

Vďaka povýšeniu a dobrému správaniu je teda možné, že sa mu zníži trest o jednu tretinu. Tým sa jeho pobyt skráti na šesť mesiacov. „Každý ma musí počúvať a som vďačný, že som dostal túto pozíciu,“ dodáva.

Odporúčané
Nechutný útok z publika aj bitka Petra Kuťku. Čo nám prezradili Lady Dee a Inked Dory? (Report z turnaja Clash of the Stars 7) Nechutný útok z publika aj bitka Petra Kuťku. Čo nám prezradili Lady Dee a Inked Dory? (Report z turnaja Clash of the Stars 7) 28. januára 2024, 16:30

Okrem väzenských povinností stíha „sekuriťák“ aj trénovať. Vraj sa každý deň pripravuje na zápasy, do ktorých chce po prepustení z výkonu trestu ihneď nastúpiť. „Tvrdo na sebe makám a vidieť veľkú zmenu. Idem si po víťazstvo,“ uviedol Kotlár s nádejou, že ho organizácia COTS prijme.

Z opisu fotky je zrejmé, že Jaroslav chystá veľké veci. Prezradil, že chystá aj svoj merch a ľudia ho tak môžu podporiť jeho kúpou alebo mu poslať peniaze na IBAN, ktorý priložil. Už v minulosti o sebe informoval prostredníctvom listu, ktorý ľudom čítal Patrik Hübler alias Žralok. V liste zverejnil aj adresu väznice pre tých, ktorí mu chcú poslať list a povzbudiť ho.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Patrik Hübler (@zralok_patrik)

Domov
Zdieľať
Diskusia