Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
29. januára 2024, 8:53
Čas čítania 1:01
Karolína Uličná

V apríli prídem pomôcť zametať Dúbravku, odkazuje Andrej Danko. Prijal výzvu odpracovať si trest za zničený semafor

POLITIKA ANDREJ DANKO POLITIKA PRÁCA
Uložiť Uložené

Andrej Danko bude zametať Bratislavu. Jarné upratovanie sa má konať celý jeden aprílový deň.

Andrej Danko spôsobil v noci zo štvrtka 11. januára na piatok 12. januára v bratislavskej Dúbravke autonehodu, pri ktorej zdemoloval semafor a z miesta činu odišiel.

Šéf SNS sa nedávno vyjadril, že nehodu si pôjde pokojne aj odpracovať, a to upratovaním mestskej časti, kde nehodu spôsobil. „Budem zametať Dúbravku od rána do večera,“ povedal kajúcne tri dni po nehode v diskusnej relácii O 5 minút 12.

Na reakciu verejnosti nebolo treba čakať dlho a iniciátori vytvorili na Facebooku udalosť s názvom Jarné zametanie Dúbravky s Andrejom Dankom od rána do večera. Konať by sa malo 6. apríla od 8 rána.


V nedeľu 28. januára napokon podpredseda parlamentu potvrdil svoju účasť tým, že udalosť zdieľal na svojom instagramovom profile. „Sľub dodržím a prijímam výzvu. V apríli prídem pomôcť zametať Dúbravku. Dobrý štart, ako začať jarné upratovanie. Čistota pol života. Prajem vám peknú nedeľu,“ napísal v popise k príspevku.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Andrej Danko (@andrej_danko_official)

Ľudí humor neopúšťa a predsedovi SNS posielajú jednocentové „dary“ na jeho transparentný účet spojený s kandidatúrou na prezidenta. Každý sponzor mu totiž okrem symbolického centu či dvoch venoval aj odporúčanie, ako s nimi naložiť. 

Niektorí si uťahujú aj z jeho známych brbtov a posielajú ho na logopédiu, prispievajú mu na semafor alebo ho posielajú do Ruska. „Kapitánovi Andrejovi z Revúcej na nový semafor a prístroj na meranie alkoholu,” odkazuje mu Milan. Na horšie časy mu prispel aj Martin: „... keby predsa len Trump nevyhral voľby a Putin vojnu...“ Centík prispela aj zúbková víla Denisa. „Od zúbkovej víly, bozkávam všade,“ napísala.

Odporúčané
Na zúbkovú vílu či na nový semafor. Andrejovi Dankovi ľudia na účet posielajú centy. Z ich odkazov pôjdeš do kolien Na zúbkovú vílu či na nový semafor. Andrejovi Dankovi ľudia na účet posielajú centy. Z ich odkazov pôjdeš do kolien 26. januára 2024, 15:50
Domov
Zdieľať
Diskusia