Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2023, 11:45
Čas čítania 0:59
Karolína Uličná

Marvel ho okamžite vyhodil: Hollywoodskeho herca v Avengers neuvidíme, odsúdili ho za napadnutie expriateľky

FILMY A SERIÁLY HERCI HOLLYWOODSKI HERCI MARVEL MARVEL FILMY MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdiá Marvel a Disney s hollywoodskym hercom okamžite ukončili spoluprácu.

Marvel Studios rozviazal spoluprácu s hercom Jonathanom Majorsom, ktorý stvárňoval záporáka Kanga. Ústredného herca už v multivesmírnej ságe Marvel Cinematic Universe neuvidíme. V pondelok 18. decembra bol totiž odsúdený za obťažovanie a napadnutie svojej expriateľky Grace Jabbari, informuje Variety

Herec bol uznaný za vinného po tom, čo Grace zverejnila skutočnosti, že ju napadol na zadnom sedadle auta, keď mu vzala telefón, aby si prečítala správu, ktorú dostal od inej ženy. Majors sa násilím snažil dostať telefón späť, čím jej spôsobil zranenie pravého prostredníka. Neskôr, keď vystúpila, ju udrel na zátylku a násilím sa snažil vtlačiť späť do auta. To jej spôsobilo reznú ranu za pravým uchom.

Jonathan Mayors Kang the Conqueror
Zdroj: HBO/Marvel Comics

Známa tanečníčka predložila súdu dostatok nazbieraných textových aj zvukových dôkazov. V jednej z audionahrávok Majors hovorí, že sa musí správať ako Corretta Scott King a Michelle Obama a očividne má problém s narcizmom. „Som skvelý muž, ktorý robí skvelé veci. Aj pre kultúru a svet,“ dodal.

Odporúčané
Hviezda telenovely Divoký anjel Facundo Arana v Let’s Dance: Janke Kovalčíkovej som nahral video, keď sa vydávala (Rozhovor) Hviezda telenovely Divoký anjel Facundo Arana v Let’s Dance: Janke Kovalčíkovej som nahral video, keď sa vydávala (Rozhovor) 3. marca 2024, 14:30

Ako informuje Hindustian Times, hollywoodskej hviezde hrozí jeden rok väzenia alebo podmienečná väzba. V tejto súvislosti 34-ročného herca obvinili viaceré obete a ukázalo sa, že Grace nebola jediná. Po odhalení skutočností dostal výpoveď v Disney a vylúčili ho zo všetkých naplánovaných filmov pod záštitou Marvelu.

Jeho postava bola dosť zásadná, po Thanosovi mal byť totiž hlavným záporákom a mal hviezdiť v pripravovanom filme Avengers: The Kang Dynasty. Filmári teraz budú musieť prepisovať scenáre. Okrem toho je Jonathan Majors známy aj z filmov Ant-Man, Ant-Man a Wasp: Quantumania, Creed II a Creed III či zo seriálu Loki.

Jonathan Majors (vpravo) ako záporná postava Kang the Conqueror vo marvelovke Ant-Man a Wasp: Quantumania.
Jonathan Majors (vpravo) ako záporná postava Kang the Conqueror vo marvelovke Ant-Man a Wasp: Quantumania. Zdroj: Marvel Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia