Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
15. decembra 2023, 12:30
Čas čítania 4:22
Dominik Vetrák

Toto je 10 najlepších seriálov roka 2023 na Netflixe (animované + hrané)

Toto je 10 najlepších seriálov roka 2023 na Netflixe (animované + hrané)
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NAJLEPŠIE SERIÁLY NA NETFLIXE NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix v roku 2023 nevydal až tak veľa mimoriadnych seriálov. Najviac sa darilo tvorcom animovaných seriálov.

Netflix je najväčšia streamingová služba, ktorú sa oplatí predplácať zrejme asi najviac. Každý mesiac v nej pribudnú desiatky nových aj starších filmov a seriálov a neustále sa tam dá objaviť nejaký klenot. Nižšie je rebríček 10 najlepších originálnych seriálov od Netflixu, ktoré sme v roku 2023 videli.

Nasledujúce týždne budeme v Refresheri prinášať rebríčky najlepších hier, filmov, seriálov či hudby za rok 2023, ako aj zoznamy tých najočakávanejších v roku 2024. Ak chceš ostať v obraze a vedieť, čo bolo najlepšie tento rok a na čo sa oplatí tešiť v budúcom roku, staň sa členom exkluzívneho klubu Refresher+ a čítaj všetky zamknuté články bez ďalších poplatkov.

Odporúčané
Najlepšie akčné filmy roka 2023 a kde sa dajú pozrieť Najlepšie akčné filmy roka 2023 a kde sa dajú pozrieť 8. decembra 2023, 14:30

10. One Piece 

One Piece je prekvapivo podarená a zábavná adaptácia slávneho anime/mangy. Hlavnou postavou je chlapec Luffy s nadľudskými schopnosťami, ktorý má sen stať sa pirátom. Nechce však vraždiť a okrádať iných ľudí, skôr zažívať dobrodružstvá na mori, odhaľovať jeho tajomstvá a nájsť si pritom partiu kamarátov. 

Prvá séria ponúkla fajn akciu a sympatické postavy, no seriál bol miestami až príliš infantilný a klišéovitý. Málokto však čakal, že bude až takýto dobrý.

9. Captain Laserhawk

Rayman s nosom od koksu, Splinter Cell na invalidnom vozíku, nahý Pagan Min či žabiak namiesto Ezia z Assassin’s Creed. Netflix, Ubisoft a tvorca seriálu Castlevania vytvorili skvelý akčný animovaný seriál s postavami z hier Ubisoftu a niekoľkými originálnymi. 

Dej zasadili do dystopického cyberpunku na planéte Zem, na ktorej vládnu korporácie využívajúce a klamúce ľudí. Postaví sa im netradičná skupinka „hrdinov“, no príbeh sa zvrtne niekoľkokrát nečakaným smerom. 


8. Bodies 

Čo sa stane, keď štyria rôzni detektívi nájdu rovnakú mŕtvolu? Zaváňa to mysterióznou zápletkou. Nie je to však jediná zaujímavá vec. Každý jeden z detektívov totiž žije v inom čase (1890, 1941, 2023 a 2053).

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 26. apríla 2024, 14:30

Mŕtvola je však rovnaká a vždy na rovnakom mieste. Miniséria Bodies mala zaujímavý mysteriózny krimi prípad a zaskvel sa nej aj skvelý herec Stephen Graham (Boilint Point, Podfuck, Peaky Blinders).

7. Diplomat 

Keri Russell sa po vynikajúcom seriáli The Americans (V službách KGB) vrátila do podobného thrillerového žánru. Tentoraz však nie je špiónkou, ale diplomatkou, ktorá musí riešiť politické požiare. Problémy jej však nespôsobuje len geopolitika a uzatváranie aliancií, ale aj jej rozpadajúce sa manželstvo.

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
len za 51
a čítaj všetko bez obmedzení
Kúpiť predplatné
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 150084 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia