Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2023, 19:47
Čas čítania 0:28
Dominik Vetrák

Homelander sa v 4. sérii The Boys podobá na Trumpa. Nemá už žiadne zábrany a je ochotný vraždiť pred celým svetom (trailer)

Homelander sa v 4. sérii The Boys podobá na Trumpa. Nemá už žiadne zábrany a je ochotný vraždiť pred celým svetom (trailer)
Zdroj: Amazon
FILMY A SERIÁLY THE BOYS
Uložiť Uložené

Seriál The Boys sa vracia s ešte brutálnejšou a krvavejšou štvrtou sériou. O čo v nej pôjde Homelanderovi?

Seriál The Boys začne v roku 2024 už svoju štvrtú sériu. Tvorcovia opäť lákajú na hektolitre umelej krvi aj odtrhnuté končatiny. Diváci uvidia nových hrdinov, ale aj nové ľudské postavy snažiace sa zastaviť hrozbu nadprirodzene silných ľudí, nad ktorými úrady postupne strácajú kontrolu. Najviac to cítiť pri Homelanderovi. 

Ten je už úplne zradikalizovaný. Na konci 3. série chladnokrvne zavraždil nevinného človeka len preto, že protestoval. Zistil však, že niektorým Američanom taká surovosť vyhovuje. Nové epizódy priamo nadviažu na koniec spin-off seriálu Gen V, v ktorom vedci vyvinuli vírus na oslabenie a zabitie superhrdinov. 

Vo štvrtej sérii pribudnú noví hrdinovia, ale aj záporáci a Butcher so svojou skupinou budú mať čo robiť, aby zostali nažive. Nové časti vyjdú v roku 2024.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia