Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Maybelline New York.
13. novembra 2023, 10:00
Čas čítania 0:56
Sponzorovaný obsah

Líčenie pre problematickú pleť, ktoré vyzdvihne pekné črty tváre. Toto je návod od tiktokerky Alex Godály (MAKE-UP & GOSSIP)

MÓDA MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP VIDEO
Uložiť Uložené

Okrem iného sa dozvieš pikošky z jej milostného života alebo to, akú trojicu spoluprác by nikdy nezobrala.

Do priestorov Beauty Factory si Linda Gunišová zavolala slovenskú tiktokerku Alex Godály, ktorá ti v novej epizóde Make-Up & Gossip ukáže tipy na líčenie problematickej pleti. Cieľom tohto make-upu nie je za každú cenu zakryť tvoje nedostatky, ale vyzdvihnúť pekné črty tváre.

Predtým než Alex začala vysvetľovať, ako na tento look, ukázala produkty, ktoré musí mať stále pri sebe. Jej obľúbené trio zahŕňa balzam na pery, kliešte na mihalnice a multifunkčnú labutienku. Prvý krok začína korektorom Maybelline Instant Age Rewind Perfector 4-in-1 Glow. Keďže Alex trpí zápalom kože (periorálnou dermatitídou) v okolí úst a nosa, korektor si na tieto miesta nedáva.

Črty tváre si najlepšie zvýrazníš kontúrovacou tyčinkou Maybelline Instant Anti Age Eraser v tmavom odtieni. Rúž Maybelline SuperStay Ink Crayon ti v tomto prípade poslúži ako lícenka, ktorú si jemne vklep do pleti. Potom prejdi na oči, na ktoré si nanes studené hnedé tiene nedbalým spôsobom. Linku docieliš tmavým hnedým tieňom a malým ostrým štetcom.

Hack od Alex: Pokiaľ máš obdĺžnikovú alebo štvorcovú paletku, prilož si ju k oku a po jej hranách prejdi tieňom. Vytvoríš si tak peknú dymovú linku.

Počas líčenia Alex prezradila, čo jej pomáha na problematickú pleť a ktoré produkty musela vyradiť. Dozvieš sa aj pikošky z jej „influencerského“ a milostného života, kto zo slovenských osobností je jej inšpiráciou a ktorá trojica spoluprác má u nej červenú. To a celý postup na make-up look nájdeš v najnovšej epizóde Make-Up & Gossip.

Domov
Zdieľať
Diskusia