Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2023, 17:12
Čas čítania 0:31
TASR

Raper Palermo dostal trest 10 rokov väzenia za drogovú trestnú činnosť. Rozhodol o tom Najvyšší súd

SLOVENSKO SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Raperov trest potvrdil Najvyšší súd.

Raper Pavol Mlynárik alias Palermo si odpyká za činnosť pre organizovanú drogovú skupinu z okolia Serede desaťročný úhrnný trest väzenia. V stredu o tom rozhodol Najvyšší súd SR. Nepodmienečné tresty dostali aj ďalší piati spoluobžalovaní. Prípad sa týka policajnej akcie Venal 6.

Odporúčané
Vraždil, lebo mu znásilnili ženu. Toto je 7 slovenských raperov, ktorí skončili vo väzení Vraždil, lebo mu znásilnili ženu. Toto je 7 slovenských raperov, ktorí skončili vo väzení 16. októbra 2023, 14:30

Uložené tresty sú v trvaní od päť do 14 rokov. Odsúdení podľa vlaňajšieho verdiktu Špecializovaného trestného súdu svojimi priznaniami pomohli k rýchlejšiemu a jednoduchšiemu objasneniu prípadu.

„Vo vzťahu k obžalovaným Pavlovi M., Petrovi K., Zdenkovi S., Milanovi M. a Martinovi M. zrušil senát predmetný rozsudok vo výroku o treste prepadnutia majetku,“ priblížila hovorkyňa. Väčšine odsúdených pôvodne hrozili vyše 20-ročné tresty.

Organizovaná skupina z okolia Serede pôsobila v oblasti Trnavského kraja. Obžalovaných bolo viacero osôb. Na čele organizovanej skupiny údajne stál Slavomír Weiss, ktorého vlani neprávoplatne odsúdili na 24 rokov odňatia slobody.

palermo
Zdroj: MV SR
Domov
Zdieľať
Diskusia