Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti L'Oréal Paris.
3. novembra 2023, 9:00
Čas čítania 1:12
Sponzorovaný obsah

Make-up look, ktorý vydrží aj pretancovanú noc. Namaľuj sa ako víťazka Miss Slovensko 2023 Daniela Vojtasová (MAKE-UP & GOSSIP)

MÓDA MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP MÓDA OSOBNOSTI REFRESHER VIDEO VIDEO
Uložiť Uložené

V novej časti sa dozvieš, ako prebieha Danielina príprava na Miss World, čo si dala esteticky upraviť a ako podľa nej vyzerá dokonalý chlap.

Pokiaľ ťa už irituje, že tvoje líčenie nič nevydrží, najnovšia epizóda Make-Up & Gossip je pre teba ako stvorená. Do priestorov Beauty Factory zavítala tanečníčka a víťazka Miss Slovensko 2023 Daniela Vojtasová. Daniela ti spolu s Lindou Gunišovou ukážu tipy a triky na výrazný make-up, ktorý „prežije“ aj pretancovanú noc. 

Daniela je praktická žena, a preto v jej malej kabelke nájdeš must-have veci ako hrebeň, lesk na pery a mini parfémy. Možno ťa to prekvapí, ale prvým krokom tohto make-up looku nie je podkladová báza. Keďže toto líčenie má držať na tvári aj po tanečnom vystúpení, nie je dobré si veľmi zaťažovať pleť krémami a bázami. Daniela si preto vždy pred takýmto eventom dá na tvár termálnu vodu v spreji.

Následne sa pusti do líčenia očí. Na celé viečka nanes bledý tieň a potom hnedý do záhybov očí v štýle „cat eye“. K tomu ti postačí táto „ultimátna“ paletka v odtieni Warm Neutrals. Pre výrazný pohľad si nakresli od polovice oka klasickú čiernu linku s ceruzkou L’Oréal Paris Le Khol.

Potom si do kútikov očí nalep asymetrické umelé mihalnice, ktoré pekne splynú s čiernou linkou. Nezabudni si ich prebehnúť vrstvou maskary.

Na bezchybné zjednotenie pleti použi tekutý make-up L’Oréal Paris True Match. „Korektor je pre mňa veľmi dôležitou súčasťou, keďže mam celkom výrazné kruhy pod očami,“ hovorí Daniela. Pokiaľ si ich chceš zakryť aj ty, pomôže ti k tomu korektor L’Oréal Paris Infaillible 24h More Than Concealer, ktorý dodá tvojej pleti matný efekt.

Nalíč sa s produktami L’ORÉAL PARIS

Okrem toho, že je Daniela víťazkou Miss Slovensko 2023, pôsobí v tanečnej skupine Ladylicous a popritom študuje marketing na vysokej škole. Okrem užitočných make-up tipov sa dozvieš aj zaujímavé pikošky zo života „missky“. Daniela prezradila, ako sa dostala do prestížnej súťaže krásy, ako podľa nej vyzerá dokonalý chlap alebo čo je súčasťou jej dennej rutiny.

Domov
Zdieľať
Diskusia