Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti ČSOB.
18. októbra 2023, 9:00
Čas čítania 0:56
Sponzorovaný obsah

Pýtali sme sa mladých Slovákov, čo by urobili inak ako ich rodičia. Odpovede ťa prekvapia (ANKETA)

VIDEO ANKETY REFRESHER VIDEO VIDEO
Uložiť Uložené

Každá generácia má svoje vlastné priority v živote. Keď si to porovnáš, aké rozhodnutia by si spravil ty?

Rodičia nás majú pripraviť na cestu životom a byť pre nás príkladom. Či už je to ohľadom školy, kariéry, alebo riešenia problémov. Ale i tak si nakoniec určujeme našu budúcnosť sami. Tvoji rodičia mali v minulosti úplné iné priority než ty dnes. Súčasná generácia žije sociálnymi sieťami, sme nalepení na mobiloch a utekáme za kariérou. Máme však viac možností a informácie vieme získať „lusknutím prstov“.

A preto sa ťa pýtame, spravil by si niečo inak ako tvoji rodičia? S touto otázkou vyrazil náš moderátor Kamil do ulíc Bratislavy, aby pozbieral odpovede od mladých Slovákov.

A čo účastníci ankety odkázali rodičom? Niektorí by najradšej išli do zahraničia, či už študovať, pracovať, alebo rovno aj žiť. Iní by zase začali s financiami skôr alebo viac riskovali. Aké finančné rozhodnutia spravili mladí Slováci odlišne než ich rodičia, sa dozvieš v našej ankete.

Generácia Z je známa technologickou gramotnosťou a aktívne sa zaoberá otázkami o klimatických zmenách. ČSOB vie, že ľuďom „gen Z“ záleží na našej planéte a žijú udržateľnejší život. A preto chce podať pomocnú ruku. Pokiaľ si založíš FUN účet, ČSOB ti vie prispieť až do 50 EUR na akýkoľvek nákup. Čakajú ťa výhody ako preplatená električenka v Bratislave, SmartSlužby+ a kopec iného. Viac o podmienkach nájdeš na csob.sk/funucet.

Chcem čSOB FUN ÚČET

Ale pozor, aby si tento benefit získal, musíš si založiť účet do konca októbra. Stačí ti len pár klikov online. Viac informácií nájdeš na webe ČSOB.

Domov
Zdieľať
Diskusia