Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2023, 11:00
Čas čítania 5:01
Richard Balog

Pozri si TOP releasy tenisiek v októbri. Bodujú ikonické Air Jordan, futuristické tvary Asics aj spolupráce značky New Balance

Pozri si TOP releasy tenisiek v októbri. Bodujú ikonické Air Jordan, futuristické tvary Asics aj spolupráce značky New Balance
Zdroj: Sneaker Politics
MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

V októbri budú v predaji tenisky, na ktorých môžeš v budúcnosti zarobiť stovky eur. Vyber si svojho favorita od značiek Adidas, Air Jordan, Asics, New Balance alebo Nike.

Svet tenisiek je rýchlejší ako kedykoľvek v minulosti, pričom najväčší hráči na trhu s obuvou predstavujú nové vyhotovenia, spolupráce a modely na dennej báze. Nájsť najlepšie releasy je časovo náročnou úlohou, a preto sme vybrali 8 párov, na ktoré sa oplatí striehnuť v priebehu októbra. V budúcnosti ich možno predáš s niekoľkonásobným ziskom. 

Predtým ako sa dostaneme k samotnému zoznamu, rýchlo si zhrnieme novinky zo sveta obuvi v posledných týždňoch. Spoločnosť Birkenstock mieri na burzu, videli sme prvý náhľad spolupráce medzi značkami JJJJound a New Balance, unikli ďalšie fotografie tenisiek Fear of God pre Adidas a portorický interpret Bad Bunny predstavil svoju vlastnú verziu modelového radu Adidas Responsce CL s prívlastkom „Paso Fino“.

Teraz, keď si sa oboznámil so všetkými podstatnými informáciami z obuvníckeho priemyslu, pokračujeme s najlepšími novinkami, ktoré budú v predaji v najbližších dňoch a týždňoch. Vyber si svojho favorita od značiek Adidas Originals, Jordan Brand, Asics, New Balance alebo Nike.

Odporúčané
Oblečenie od Y-3, Nike či Herona Prestona, doplnky Diesel aj tenisky od Rihanny. Toto sú TOP módne novinky, ktoré si môžeš kúpiť  Oblečenie od Y-3, Nike či Herona Prestona, doplnky Diesel aj tenisky od Rihanny. Toto sú TOP módne novinky, ktoré si môžeš kúpiť 26. septembra 2023, 9:00
New Balance 991, Concepts
Zdroj: Concepts

New Balance 998 „C-Note“ x Concepts  05. 10. 2023

Medzi najočakávanejšie vydania tenisiek v októbri patri legendárny model New Balance 998 s podtitulom C-Note, ktorý vznikol v spolupráci s obchodom Concepts a je oslavou 10. výročia ich vzájomného partnerstva. 

Vyhotovenie je inšpirované tvrdou hotovosťou, ktorá návrhárskym tímom poslúžila ako inšpirácia už na prvý pohľad. Elegantná silueta New Balance 998 má v tomto prípade klasický zvršok z priedušnej sieťoviny, doplnený semišovými prekrytiami, ochranou špice a pätou s tlmiacimi vlastnosťami. Prémiová konštrukcia je zahalená do palety, ktorá pochádza z dizajnu stodolárovej bankovky, so známou zelenou farbou zvýraznenou sivo-bielymi tónmi, modrou a kovovou medenou. 

Cena týchto limitovaných tenisiek NB je 220 dolárov a v predaji budú online už 5. októbra. 

Adidas Originals Campus, Moncler
Zdroj: Moncler

Adidas Originals Campus x Moncler  05. 10. 2023

Jedny z najodvážnejších tenisiek s logom spoločnosti Adidas Originals. Takto by sme opísali novinku Adidas Originals Campus, ktorá vznikla vďaka partnerstvu s high-end značkou Moncler. 

Ikonický retro model, ktorý sa prvýkrát preslávil v osemdesiatych rokoch minulého storočia, dostal úpravu s najklasickejšími prvkami firmy Moncler. Vrchná časť populárnych tenisiek je vyrobená z kombinácie technického ripstopu a kože, je zvýraznená logom a tromi prúžkami, zatiaľ čo masívna podrážka je zárukou toho, že sa prispôsobia akémukoľvek terénu. 

Dostupné sú v mužských aj v ženských veľkostiach v online obchode za cenu 455 eur, pričom vďaka značkovému vrecku a krabici ti prídu domov vo veľkom štýle. Naším favoritom je biela schéma, ale k dispozícii je napríklad aj čierno-biela, oranžová alebo modrá

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 4
Domov
Zdieľať
Diskusia