Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
13. septembra 2023, 14:01
Čas čítania 0:46
Adriana Královičová

FOTO: Slovenský umelec Lousy Auber navrhol nový dizajn obchodu značky MALINNA°. Využíva hru so svetlom

KULTÚRA DIZAJN INTERIÉROVÝ DIZAJN SLOVENSKÁ A ČESKÁ KOZMETIKA
Uložiť Uložené

Minimalistickú estetiku vystriedali hravé farby.

Obchod s kozmetikou MALINNA° môžeš nájsť v Bratislave na Klemensovej ulici. Dizajnová predajňa kozmetickej značky zo Slovenska je minimalistická, od založenia v nej prevládali naturálne farby ako biela či krémová. Dnes však srší farbami. Dôvodom je limitovaná edícia produktov, ktorá sa bude niesť vo výrazných farbách. S novou estetikou sa „vyhral“ slovenský umelec Lousy Auber.

Odporúčané
New York Times chváli Bratislavu. Pocty od prestížneho denníka sa dočkali Lousy Auber aj dizajnové obchody Slávica a Drobne New York Times chváli Bratislavu. Pocty od prestížneho denníka sa dočkali Lousy Auber aj dizajnové obchody Slávica a Drobne 24. novembra 2019, 20:23

Auber je umelec a fotograf, ktorého môžeš poznať najmä vďaka jeho unikátnemu dielu na hoteli Kyjev. Zdobí fasádu budovy, ide o najväčšie streetartové dielo v rámci Európy. Okrem toho stihol spolupracovať s mnohými menami nielen domácej hudobnej scény. V rámci nového projektu so značkou MALINNA° chcel obchod ukázať, doslova, v inom svetle. Výklad ozdobil farebnými nálepkami, ktoré využívajú hru so svetlom. Výsledok má zákazníkov pobaviť, nadchnúť a ukázať, že je potrebné vystúpiť zo svojej komfortnej zóny. 

V galérii sa pozri na výsledok premeny. 

MALINNA° products, Lousy Auber, Kozmetika, slovenská značka kozmetiky
MALINNA° products, Lousy Auber, Kozmetika, slovenská značka kozmetiky
MALINNA° products, Lousy Auber, Kozmetika, slovenská značka kozmetiky
MALINNA° products, Lousy Auber, Kozmetika, slovenská značka kozmetiky
Zobraziť galériu
(16)

„Hra farebných skiel a tieňov oslavuje radosť, ktorá sa odráža aj v dizajne našej novinky. Ide o limitovanú edíciu produktov Neroli. Rad produktov sa novým dizajnom líši bežnou minimalistickou estetikou značky a prináša tak do našich kúpeľní nečakanú hravosť,“ informuje značka o svojej novinke. V limitovanej edícii nájdeš Body Serum Neroli, Skin Toner Neroli a Releasing Flame Neroli. 

Domov
Zdieľať
Diskusia