Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. septembra 2023, 14:56
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Priprav si vreckovky. Finálna séria Sex Education nebude len plná sexu, ale aj emócií, plaču a lásky

Priprav si vreckovky. Finálna séria Sex Education nebude len plná sexu, ale aj emócií, plaču a lásky
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY SEX EDUCATION
Uložiť Uložené

Dajú sa Otis a Maeve konečne dokopy? Zistíme to už o niekoľko dní, keď sa posledná séria Sex Education dostane na Netflix.

Skončí Otis konečne s Maeve, alebo sa dá dokopy s divákmi milovanou Ruby? Podľa tohto trailera sa zdá, že tvorcovia seriálu zvolia predvídateľný a nudný vzťah s Maeve, no trailerom divákov stále môžu iba zavádzať. Posledná séria Sex Education, ktorá sa na Netflix dostane 23. septembra, bude emotívna, ako ukazujú zábery nižšie. 

Odporúčané
Western o homosexuálnych rančeroch aj očakávaný česko-slovenský sci-fi triler. Čo ponúka tohtoročný Cinematik? Western o homosexuálnych rančeroch aj očakávaný česko-slovenský sci-fi triler. Čo ponúka tohtoročný Cinematik? 12. septembra 2023, 15:00

Tvorcovia v nej budú riešiť seriózne vzťahové a existenčné problémy nielen tínedžerov, ale aj dospelákov. Samozrejmosťou budú aj klasické sexuálne debaty, a to napriek tomu, že Otis a spol. skončili na strednej škole v Moordale a začali svoju púť na vysokej škole. Otis tam nájde konkurenciu, ženu O, ktorá robí sexuálnu terapiu tiež.

Okrem toho sa musí vyrovnať aj s tým, že jeho matka vychováva dieťa celkom sama, keďže Jakob ju opustil. Nehovoriac o tom, že má problémy udržiavať vzťah na diaľku s Maeve a taktiež sa cíti byť oproti svojim rovesníkom trochu pozadu, keďže nevie, kam sa má v živote zaradiť. 

Tvorkyňa seriálu Laurie Nunn prezradila, že hoci sa seriál končí, rada by sa k nemu niekedy v ďalekej budúcnosti vrátila. Je teda možné, že diváci sa o niekoľko rokov dočkajú spin-off seriálov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia