Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2023, 11:33
Čas čítania 1:24
Denisa Šútorová

Rebelka Kaia Gerber predvádza v elegantnej kampani Valentino sexi pózy. V kolekcii Black Tie Line nechýbajú šaty za 9-tisíc

MÓDA VALENTINO
Uložiť Uložené

Topmodelka Kaia Gerber je pre najnovšiu kampaň Valentino ako stvorená. V elegantných priestoroch newyorského Okaha Castle predvádza sexi pózy aj úchvatné módne kúsky. V kolekcii Black Tie Line si prídu na svoje aj najnáročnejší.

Taliansky módny dom Valentino si vo svete módy získal nezastupiteľné miesto. Okrem toho, že je známy eleganciou a sofistikovanosťou, nájdeme v jeho kolekciách aj rafinované strihy a nanajvýš prepracované detaily. Značka svojej povesti nezostáva nič dlžná ani pri najnovšej línii Black Tie Line na obdobie jeseň/zima 2023, ktorá je stelesnením elegancie a minimalizmu. Ešte viac ako luxusné modely ťa však zaujme štýlová kampaň s modelkou Kaiou Gerber

Tá sa so svojou veľkou novinkou pochválila aj fotkami na Instagrame, ktorými vyjadrila vďaku celému tímu Valentino. Keďže sa aj modelkin štýl v bežnom živote dá opísať ako vysoko noblesný, pre kampaň bola perfektný „match“. Pri pózovaní v luxusných priestoroch newyorského Oheka Castle sa jej však zároveň darí vystihnúť estetiku kampane, ktorá sa nebojí porušiť pravidlá a do kolekcie prináša prvky rebelstva a sexepílu.

Kaia Gerber pózuje v luxusnej kampani Valentino. Značka sa pohráva so ženskou eleganciou a mužskými prvkami. Z kolekcie Black Tie Line budeš chcieť zrejme všetko.Kaia Gerber pózuje v luxusnej kampani Valentino. Značka sa pohráva so ženskou eleganciou a s mužskými prvkami. Z kolekcie Black Tie Line budeš chcieť zrejme všetko.Kaia Gerber pózuje v luxusnej kampani Valentino. Značka sa pohráva so ženskou eleganciou a s mužskými prvkami. Z kolekcie Black Tie Line budeš chcieť zrejme všetko.Kaia Gerber pózuje v luxusnej kampani Valentino. Značka sa pohráva so ženskou eleganciou a s mužskými prvkami. Z kolekcie Black Tie Line budeš chcieť zrejme všetko.
Zobraziť galériu
(5)

Väčšina kúskov, ktoré má Kaia na sebe, totiž spája ženskú eleganciu s mužskými líniami. Okrem skrátených oblekov či volánových košeľových šiat si stihla zapózovať aj s obľúbeným mužským doplnkom kravatou. Kolekcia, ktorá je na obdobie jeseň/zima priam ako stvorená, sa prevažne pohybuje v čierno-bielej farebnej palete, no sem-tam v nej nájdeme aj bledomodré či výrazné červené prvky. Okrem čiernych minišiat s bielym golierom za 3045 eur nás nesmierne zaujala aj couture maxi sukňa Cady za 3500 eur a štruktúrovaný blejzer s tou istou cenou.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Valentino (@maisonvalentino)

Nádych rebelstva pridáva kolekcii najmä kabelka v čalúnenej napa koži (3525 eur), ktorú môžeš nosiť v ruke, ale aj ako crossbody či kravata so zlatou aplikáciou za 420 eur. Skvostom kolekcie sú však Cady Couture maxi šaty v červenej farbe za 9275 eur, ku ktorým dizajnéri nastylovali čiernu kravatu. Ďalšie štýlové produkty z línie Black Tie Line si môžeš pozrieť v galérii nižšie.

Kaia Gerber pózuje v luxusnej kampani Valentino. Značka sa pohráva so ženskou eleganciou a s mužskými prvkami. Z kolekcie Black Tie Line budeš chcieť zrejme všetko.Kaia Gerber pózuje v luxusnej kampani Valentino. Značka sa pohráva so ženskou eleganciou a s mužskými prvkami. Z kolekcie Black Tie Line budeš chcieť zrejme všetko.Kaia Gerber pózuje v luxusnej kampani Valentino. Značka sa pohráva so ženskou eleganciou a s mužskými prvkami. Z kolekcie Black Tie Line budeš chcieť zrejme všetko.Kaia Gerber pózuje v luxusnej kampani Valentino. Značka sa pohráva so ženskou eleganciou a s mužskými prvkami. Z kolekcie Black Tie Line budeš chcieť zrejme všetko.
Zobraziť galériu
(8)

O kampaň, ktorá sa nesie v elegantnom štýle, sa postaral známy americký fotograf Steve Meisel. Keďže je väčšina záberov čiernobielych, najnovšiemu módnemu počinu značky Valentino nechýba ani vintage nádych. O produkciu, ako aj moodbaord kampane sa v neposlednom rade pričinil sám Pierpaolo Piccioli, ktorý je kreatívnym riaditeľom značky. Ako sa ti kampaň a nová kolekcia pozdávajú, nám nezabudni dať vedieť v ankete nižšie.

Anketa:
Čo hovoríš na Black Line Tie na obodbie jeseň/zima 2023?
Kampaň a kolekcia sú skvelé! Chcem všetko!
Kaia je super, ale od kolekcie som čakal/čakala niečo viac.
Všímam si len modelku.
Kampaň a kolekcia sú skvelé! Chcem všetko!
0 %
Kaia je super, ale od kolekcie som čakal/čakala niečo viac.
0 %
Všímam si len modelku.
0 %
Domov
Zdieľať
Diskusia