Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2022, 12:30
Čas čítania 0:33
Richard Balog

Zara predstavila spoločnú kolekciu s modelkou Kaiou Gerber. Produktom dominujú voľné strihy a minimalizmus

MÓDA ZARA
Uložiť Uložené

Kolekcia obsahuje 30 rôznych dizajnov a je dostupná v online obchode odevného giganta.

Modelka Kaia Gerber predstavila svoju debutovú módnu kolekciu, ktorá vznikla v spolupráci s odevnou značkou Zara. Obsahuje 30 rôznych dizajnov v minimalistickom štýle a je dostupná vo vybraných obchodoch a v online obchode od dnešného dňa. 

Zara
Zdroj: Zara

Dcéra slávnej modelky Cindy Crawford napriek nízkemu veku (21 rokov) stavila pri svojom návrhárskom debute na jednoduché línie a nadčasové strihy s nádychom 90. rokov. Kolekcia je určená pre ženy, ktoré preferujú elegantný štýl, a okrem vrchných vrstiev či nohavíc ponúka aj doplnky a obuv.

Za najzaujímavejšie kúsky považujeme dlhé rolákové šaty s vrúbkovaným vzorom, rifle voľného strihu a nadrozmerné sako, respektíve oblekové nohavice.

Ceny jednotlivých produktov sa pohybujú od približne 40 eur za základné bavlnené tielka až po 180 eur v prípade dlhého kabáta, píše Harper’s Bazaar. Nižšie nájdeš sériu fotografií, prostredníctvom ktorých získaš lepší obraz o samotných modeloch z kapsulovej kolekcie. 

ZaraZaraZaraZara
Zobraziť galériu
(8)
Odporúčané
Najlepšie outfity zo slovenských a z českých ulíc. September ovládli nadčasové kombinácie aj horúce módne trendy   Najlepšie outfity zo slovenských a z českých ulíc. September ovládli nadčasové kombinácie aj horúce módne trendy 1. októbra 2022, 18:30
Domov
Zdieľať
Diskusia