Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2022, 9:35
Čas čítania 1:09
Tímea Krauszová

Zendaya a Lewis Hamilton v novej kampani Valentino: návrhár vymyslel úplne novú farbu, ktorá symbolizuje silu, slobodu aj lásku

MÓDA VALENTINO
Uložiť Uložené

Pre novú kolekciu návrhár vymyslel aj nový odtieň ružovej.

Zendaya a Lewis Hamilton budú tvárami jesennej kampane talianskej módnej značky Valentino. Za žiarivo ružovou kolekciou stojí kreatívny riaditeľ Pierpaolo Piccioli. Jednofarebný, no určite nie nudný styling pripravil Law Roach, ktorý na Instagrame ukázal aj zákulisie fotenia.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Law Roach (@luxurylaw)

Oslobodenie od obyčajnosti

Značka Valentino bola dlhé roky spájaná s červenou farbou, no pre jeseň 2022 vo Valentine zvolili jasnú ružovú farbu nazvanú Pink PP. Ide o nový odtieň Pantone farby, ktorú vymyslel práve kreatívny riaditeľ značky, Piccioli. Šaty z dielne Valentino predviedli v júli na súkromnej prehliadke v Ríme viaceré celebrity, vrátane herečiek Anne Hathaway či Florence Pugh. Práve Florencine transparentné šaty rezonovali na sociálnych sieťach, kde pobúrili niektorých používateľov. Herečka sa hejterom vzoprela a oponovala im.

Odporúčané
Florence Pugh reaguje na hejterov, ktorí komentujú jej prsia: Čo sa vám stalo, že ste pobúrení mojím telom? Florence Pugh reaguje na hejterov, ktorí komentujú jej prsia: Čo sa vám stalo, že ste pobúrení mojím telom? 11. júla 2022, 12:24

Piccioli o ružovej kolekcii sníval už dlho. „Jedna farba, odvážna, silná, premenlivá, extravagantná, jedna farba, ktorá v sebe zahrnie všetko, čo mám v móde rád a všetko, čo chcem reprezentovať: oslobodenie od obyčajnosti, priestor pre človeka, jasný symbol rovnosti a lásky,“ opísal svoju inšpiráciu v rozhovore pre WWD.

Návrhár tvrdí, že hodnoty značky by mali byť zrejmé z jednej fotografie. Rovnaké nároky má aj na výber farby. „Vybral som si Zendayu a Lewisa pre Pink PP z rovnakého dôvodu, z akého som túto farbu vytvoril. Sú to krásne duše, ktoré svoj hlas a talent používajú na zjednotenie a budovanie.“

Anketa:
Páči sa ti nová farba Pink PP, ktorú pre Valentino vytvoril Pierpaolo Piccioli?
Áno, veľmi
Je pekná, ale ružová nie je moja farba
Nie
Áno, veľmi
57 %
172 Hlasov
Je pekná, ale ružová nie je moja farba
25 %
76 Hlasov
Nie
18 %
53 Hlasov

Zendaya je tvárou značky Valentino už od roku 2020 a na viacerých spoločenských udalostiach mala na sebe práve túto taliansku značku. Kampaň na dámsku kolekciu bola prvýkrát v tlači v pondelok v septembrovom vydaní magazínu Harper's Bazaar v Nemecku.

Okrem toho je súčasťou kampane aj video, ktoré vytvoril kameraman Marcell Rév (so Zendayou pracoval aj na seriáli Euphoria). Kampaň so sedemnásobným svetovým šampiónom F1 Lewisom Hamiltonom bola prvýkrát publikovaná v utorok v septembrovom vydaní magazínu GQ USA.

Valentino, pink pp, Zendaya, Lewis Hamilton
Zdroj: Valentino
Valentino, pink pp, Zendaya, Lewis Hamilton
Zdroj: Valentino
Domov
Zdieľať
Diskusia