Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2023 o 11:53
Čas čítania 0:28
Dominik Vetrák

Z rugbistov sa stali kanibali. Netflix natočí film o leteckej katastrofe

Z rugbistov sa stali kanibali. Netflix natočí film o leteckej katastrofe
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY SOCIETY OF THE SNOW
Uložiť Uložené

Society of the Snow je očakávaná dráma od Netflixu, ktorú nakrútil skúsený režisér podľa skutočných udalostí.

V roku 1972 sa zrútilo lietadlo s uruguajskými a argentínskymi hráčmi rugby v zasnežených Andách. Aby prežili, začali jesť mäso svojich mŕtvych kamarátov. To však nebola zďaleka jediná prekážka, ktorú museli prekonať na ceste za prežitím. Dráma Society of the Snow podľa skutočných udalostí bude drsným pohľadom na to, čo všetko je človek ochotný urobiť, aby prežil. 

Odporúčané
Dunu 2 odložili na rok 2024. Dôvod nemá nič spoločné s kvalitou filmu, štúdiá doplatili na aktuálnu situáciu Dunu 2 odložili na rok 2024. Dôvod nemá nič spoločné s kvalitou filmu, štúdiá doplatili na aktuálnu situáciu 25. augusta 2023 o 7:31

Režisérom je J. A. Bayona, tvorca Jurského sveta 2, Orphanage či Monster Calls. Pomohol si knihou s názvom The Snow Society: The Definitive Account of the World's Greatest Survival Story od spisovateľa Pabla Vierciho. Herecké obsadenie tvoria nováčikovia z Argentíny a Uruguaja.

Film sa dostane na Netflix v priebehu tohto roka. Premiéry sa dočká na blížiacom sa filmovom festivale v Benátkach. 

Domov
Zdieľať
Diskusia