Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2023 o 7:31
Čas čítania 0:26
Dominik Vetrák

Dunu 2 odložili na rok 2024. Dôvod nemá nič spoločné s kvalitou filmu, štúdiá doplatili na aktuálnu situáciu

Dunu 2 odložili na rok 2024. Dôvod nemá nič spoločné s kvalitou filmu, štúdiá doplatili na aktuálnu situáciu
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY DUNA 2
Uložiť Uložené

Hollywoodsky štrajk má ďalšiu obeť. Pokračovanie Duny tento rok neuvidíme.

Štúdiá Warner Bros. a Legendary odložili premiéru očakávaného sci-fi filmu Duna 2 na 12. marec 2024. Pôvodne sa malo dostať do kín 2. novembra 2023. Dôvodom je aktuálne prebiehajúci štrajk hercov a scenáristov v Hollywoode. Jeho následkom nemôžu herci propagovať žiadne filmy.

Odporúčané
Videli sme prvé dve časti Star Wars: Ahsoka. Je to zbytočný seriál od Disney alebo nový hit ako Mandalorian? Videli sme prvé dve časti Star Wars: Ahsoka. Je to zbytočný seriál od Disney alebo nový hit ako Mandalorian? 22. augusta 2023 o 18:00

V zahraničí je propagácia blockbusterov priamo hercami veľmi dôležitou súčasťou reklamnej kampane a hollywoodske štúdiá sa zrejme boja, že absencia propagácie hviezdami nabitého filmu môže uškodiť jeho tržbám. 

Následkom tohto odkladu je aj odklad premiéry ďalšieho filmu. Film Godzilla x Kong sa mal dostať do kín 15. marca, ale urobí priestor Dune a nakoniec bude premiérovať 12. apríla. Je pravdepodobné, že hollywoodske štúdiá odložia aj ďalšie očakávané filmy. 

Dune 2
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia