Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
15. augusta 2023, 11:28
Čas čítania 0:40
Jakub Paulík

Trailer: Ahsoka nikdy nezabudla na Anakina. Darth Vader je pre ňu naďalej nočnou morou

FILMY A SERIÁLY AHSOKA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Seriál vychádza na Disney+ už o týždeň.

Meno Anakin Skywalker je pre Ahsoku naďalej bolestivou spomienkou. Naznačuje to zatiaľ posledná upútavka k novému Star Wars seriálu, v ktorom hlavná hrdinka spomína na svojho bývalého majstra, ktorý podľahol temnej strane sily a stal sa Darth Vaderom.

Po seriáli Obi-Wan sa tak fanúšikovia prequel trilógie môžu znova tešiť na scény s Haydenom Christensenom (zrejme v podobe flashbackov). Práve tie v seriáli s Obi-Wanom Kenobim patrili bezpochyby medzi najlepšie.

Príbehovo bude Ahsoka zasadená do obdobia po páde Impéria, ku ktorému sa ako nástupca hlási Grand Admiral Thrawn, známy z animovaného seriálu Rebels. Zo skupiny preživších rebelov sa vráti aj jedi Ezra, pilotka Hera Syndulla či mandalorianka Sabine Wren.

Showrunnermi seriálu sú Dave Filoni a Jon Favreau. Ahsoku tak ako v Mandalorianovi hrá Rosario Dawson. V seriáli ďalej hlavné a vedľajšie postavy stvárnia Natasha Liu Bordizzo (Sabine), Mary Elizabeth Winstead (Hera), Eman Esfandi (Ezra) či Lars Mikkelsen (Thrawn). Premiéra prvých dvoch častí je plánovaná na 23. augusta 2023. Ďalšie epizódy budú vychádzať v týždňových intervaloch až do 4. októbra.

Domov
Zdieľať
Diskusia