Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2023, 15:24
Čas čítania 1:18
Adriana Královičová

Taylor Swift potešila všetkých skalných fanúšikov. Album 1989 z roku 2014 čoskoro vydá v novej verzii

HUDBA HUDBA TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

Patríš medzi fanúšikov Taylor Swift?

Taylor Swift  sa rozhodla, že svoj piaty štúdiový album s názvom 1989, ktorý vyšiel 27. októbra 2014, vydá nanovo vo vlastnej verzii. Album by mal vyjsť v deň so symbolickým dátumom – 27. októbra 2023. Speváčka sa s novinkou zverila fanúšikom počas posledného koncertu úspešného turné Eras v Los Angeles. Neskôr informáciu uverejnila aj na svojom Instagrame.

Swift v poslednom období nanovo vydala viacero svojich albumov a v rebríčku Billboard 200 (prehľad umiestnenia 200 najlepšie predávaných hudobných albumov a EP v USA) získali prvé miesto. Išlo o verzie albumov Fearless, Red a Speak Now. 1989 bude teda jej štvrtou vydanou verziou. Taylor je po 60 rokoch vôbec prvá žijúca umelkyňa, ktorej štyri albumy sa dostali naraz do top 10.

Odporúčané
Gleb vyzýva fanúšikov: „Napíšte mi, čo mám urobiť v klipe.“ Aj tvoj nápad sa môže dostať do videa, takto sa zapojíš (NÁVOD) Gleb vyzýva fanúšikov: „Napíšte mi, čo mám urobiť v klipe.“ Aj tvoj nápad sa môže dostať do videa, takto sa zapojíš (NÁVOD) 4. mája 2024, 10:30

V roku 2018 speváčka ukončila spoluprácu s nahrávacou spoločnosťou Big Machine Records. Neskôr začala spolupracovať so spoločnosťou Braun, ktorá vlastnila a následne predala jej nahrávky, informuje Hypebeast. Aby Taylor získala nad svojimi skladbami absolútnu kontrolu, musí ich vydať znovu v zmenenej verzii.


Prekvapenie. 1989 (Taylor’s Version) je na ceste k vám. Album 1989 zmenil môj život neskutočným spôsobom. Som veľmi vzrušená, že vám môžem oznámiť, že moja verzia vyjde 27. októbra 2023. Aby som bola úplne úprimná, toto je moja najobľúbenejšia nahrávka, akú som kedy urobila, pretože päť skladieb z From The Vault je takých šialených. Nemôžem uveriť, že zostali nevydané. Ale nie nadlho! Predobjednajte si 1989 (Taylor’s Version) na mojej stránke,“ potešila Swift svojich fanúšikov na sociálnej sieti.

taylor swift, hudbataylor swift, hudbataylor swift, hudbataylor swift, hudba
Zobraziť galériu
(4)

Out of the Woods je jedna z mojich obľúbených skladieb od Taylor, nemôžem sa dočkať, kedy si vypočujem tvoju verziu,“ píše nadšený fanúšik. Pripravované LP si budeš môcť kúpiť na jej oficiálnej webovej stránke Swift. Zaobstarať si ho budeš môcť aj vo vinylovom formáte či ako kazetu.

Domov
Zdieľať
Diskusia