Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
9. augusta 2023, 12:22
Čas čítania 0:39
Adriana Královičová

FOTO: Tesla predstavuje kartónový domček pre mačky inšpirovaný Cybertruckom. To je jediné, čo si môžem dovoliť, vtipkujú ľudia

KULTÚRA DIZAJN MAČKY TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

Ak si chcel potešiť svoju mačku, smola. Produkt je zatiaľ určený len pre čínsky trh.

Tesla začala na svojom čínskom e-shope predávať nový, trochu „bizarný“ produkt. Ten má potešiť hlavne mačky, keďže o ide o kartónový dom pre domácich maznáčikov, ktorý môže slúžiť aj ako ich toaleta. Ak sa ti jeho dizajn zdá povedomý, nemýliš sa. Inšpirovaný je vzhľadom chystaného elektrického pickupu Tesla Cybertruck. Samozrejme, nechýba na ňom logo značky. „Toto moja mačka potrebuje! Je to jediný produkt od Tesly, ktorý si môžem dovoliť,“ vtipkuje fanúšik na Twitteri.

„Má futuristický tvar, polootvorenú podstielku pre mačky, vnútri je vložený hrubý vlnitý papier, aby vyhovoval každodenným potrebám mačiek,“ informuje Tesla na stránke. Tesla ďalej uvádza, že domček sa skladá z viacerých vrstiev a materiál je odolný voči vlhkosti.  Záujemcovia si ho objednávajú rozložený, postaviť si ho musia doma svojpomocne. Jeho dĺžka je 56 cm. Stojí 11 eur.

Tesla, elon musk, dizajnTesla, elon musk, dizajnTesla, elon musk, dizajn
Zobraziť galériu
(3)

Domček patrí medzi najnovšie produkty kolekcie Tesla Life, ktorá sa zameriava na lifestylové produkty v rámci čínskeho trhu. Medzi nimi môžu fanúšikovia značky nakupovať nápoje, outdoorové športové doplnky, oblečenie a dnes už aj doplnky pre zvieratá. 

Domov
Zdieľať
Diskusia