Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2023, 19:30
Čas čítania 5:27
Daniel Mikolášik

Otec ho v detstve mučil a do jeho vily nabehla FBI. 5 zaujímavostí o Jakeovi Paulovi, ktoré sa dozvieš v novinke na Netflixe

Otec ho v detstve mučil a do jeho vily nabehla FBI. 5 zaujímavostí o Jakeovi Paulovi, ktoré sa dozvieš v novinke na Netflixe
Zdroj: Netflix
ŠPORT BOX DOKUMENTÁRNE FILMY A SERIÁLY JAKE PAUL LOGAN PAUL NETFLIX NETFLIX FILMY 2023
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Akčný dokument je plný napätia, energie, motivácie, ako aj bratského vzťahu lásky a nenávisti.

„Jake Paul nie je zloduch. Je antihrdina. Síce záporák, ale hrdina. Robí hrdinské veci, len nie podľa hrdinských zákonov,“ hovorí o youtuberovi a profesionálnom boxerovi v najnovšom dokumente na Netflixe legenda boxu Mike Tyson. Zároveň dodáva, že tento 26-ročný zabávač urobil pre box viac ako niektorí šampióni tohto športu. A práve preto k nemu vzhliada.

Jake skrátka vie, ako k tomuto bojovému športu prilákať čo najväčšie publikum. A to práve v čase, keď v dôsledku väčšej popularity MMA začal pomaly upadať. Nielenže box zatraktívnil ako šport, ale opäť z neho dokázal urobiť jednu veľkú šou. „Pokiaľ bude ďalej bojovať, zachráni box.“ Podľa Tysona má v sebe svetlo a obrovský dar.

Odporúčané
Roman pracuje pre Jaka Paula: V jeho vile v Portoriku som po večeroch písal dizertačku do školy. Celebritné párty ma nebavia Roman pracuje pre Jaka Paula: V jeho vile v Portoriku som po večeroch písal dizertačku do školy. Celebritné párty ma nebavia 27. augusta 2022, 14:30

Dokumentárny film s názvom Untold: Jake Paul The Problem Child zaznamenáva kariéru a vzostup jedného z najväčších youtuberov na svete. Na Netflixe vyšiel v utorok 1. augusta. Režíroval ho Andrew F. Renzi a diváci v ňom majú možnosť nahliadnuť za oponu úspechu bratov Paulovcov – Jakea a Logana –, na ich detstvo, začiatky na sociálnych sieťach, virály, kauzy, súrodeneckú rivalitu a predovšetkým prerod zo zabávačov na profi športovcov.

Untold: Jake Paul The Problem Child dokument
Zdroj: Netflix

Hoci Logan (spoločne so svojím energeťákom Prime, ktorý „potajme“ propaguje pomaly v každom svojom obraze) sa v dokumente objavuje pomerne často, celý príbeh sa sústreďuje predovšetkým na mladšieho brata Jakea. Zisťujeme napríklad, aký bol naňho otec v detstve tvrdý, ako si kedysi zarábal výpomocou v záhrade, ako do jeho vily nabehli agenti FBI alebo ako sa s bratom istý čas dissovali.

Akčnému dokumentu sa rozhodne nedá odoprieť, že je plný napätia, energie, motivácie, bratského vzťahu lásky a nenávisti a má perfektnú story line. Je pútavý, pri jeho sledovaní sa nenudíš a máš pocit, že sa pozeráš nielen na príbeh športovca, ale aj perfektného biznismena. 

Vybrali sme 5 zaujímavých faktov z novinky na Netflixe, ktoré si (možno) nevedel o Jakeovi Paulovi. O problémovom chlapcovi, ktorého je síce ľahšie nenávidieť ako milovať, no nedá sa mu odoprieť, že sa svojou tvrdou prácou a zanietením dokázal vypracovať z online trolla až do profi ringu.

Začínal ako záhradník

Jake v dokumente hovorí o ich začiatkoch na sociálnych sieťach. V tom čase si vďaka vtipným videám získali pozornosť predovšetkým na platforme Vine, ktorá fungovala na podobnom princípe ako dnes Tiktok – tvorcovia tam zdieľali krátke a zábavné skeče.

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 26. apríla 2024, 14:30

Robiť virály sa im darilo, no postupne zisťovali, že na to, aby robili unikátny a originálny obsah, potrebujú viac peňazí, napríklad na rekvizity. Jake preto istý čas pracoval ako záhradník. Pomáhaním v záhrade v tom čase zarábal 10 dolárov na hodinu. 

Untold: Jake Paul The Problem Child dokument
Zdroj: Netflix

Neskôr prišla prvá spolupráca so značkou. „Dostal som 200 dolárov a myslel som si, že som bohatý. Potom prišla ďalšia ponuka od inej značky a pýtali sa, koľko za to chceme. Volal som vtedy s otcom, ktorý mi do telefónu hovoril: ‚Koľko chceš?‘ A ja na to: ‚Netuším. Päťtisíc?‘ A oni súhlasili. A my: ‚Čože?!‘“ spomína Jake.

V tom čase vraj vzniklo slovo influencer a Jake tvrdí, že tak prvýkrát pomenovali práve ich. Začali nad tým preto uvažovať viac biznisovo. Keď vtedy mali 200 000 sledujúcich a dokázali za jeden príspevok zarobiť 5 000 dolárov, čo sa stane, keď ich bude milión alebo dva?

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 141818 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Prečo Jakeovi do vily v LA nabehli agenti FBI a čo pri razii z domu odniesli.
  • Pre akú kauze s ním Disney Channel ukončilo spoluprácu.
  • Prečo sa Jake a Logan istý čas neznášali.
  • Prečo sa Logan bál, že si Jake zoberie život.
  • Ako poznačilo Jakeov vzťah s otcom to, že ich otec ako deti bil.
  • Akú revolúciu v boxe sa Jakeovi podarilo urobiť.
Domov
Zdieľať
Diskusia