Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
5 perfektných miest na stanovačku či kemping a checklist vecí, na ktoré pri balení nemôžeš zabudnúť
Camping Pullmann – Piešťany.
Camping Pullmann – Piešťany. Zdroj: Facebook/Camping Pullmann Piešťany

Camping Pullmann – Piešťany 

Cenník: 
7 eur osoba/noc
10 eur kempové miesto, voľné státie /noc
5 eur elektrická prípojka/noc
0,50 eura daň z ubytovania, osoba/noc
2 eurá domáce zviera/noc
2,60 eura osobné auto/noc
5 eur pranie/jeden cyklus

Pre náročnejších je tento kemp ideálnou voľbou. Vyššie ceny odrážajú viacero služieb vrátane požičania si hier a športových doplnkov úplne zadarmo. Vhodným je aj pre mladých ľudí, ktorí sa chcú zabaviť trocha dlhšie, keďže tu večierka platí až po 23. hodine. V prípade „stanovačkovej krízy“ sa aj tu môžeš ubytovať rovno v dvoch ubytovniach. 

Ak si potrpíš na dobré jedlo, baľ si veci. V Pullmanne ti totiž navaria Chlapci NA Panvici a vybrať si môžeš všetko od hamburgerov cez morské plody, cestoviny, steaky až po rebierka. No a ak vychytáš správny dátum, vychutnať si môžeš gurmánske víkendy ako stredomorský alebo steakový. V areáli okrem super jedla nájdeš aj sprchy, toalety, workoutové ihrisko aj bazény.

Monica Camp & Glamp – Domaša.
Monica Camp & Glamp – Domaša. Zdroj: Facebook/Monica Camp & Glamp

Monica Camp & Glamp – Domaša

Cenník:
3,50 eura osoba/noc
4 eurá stan/noc
4 eurá auto/noc
1 euro pes/noc
5 eur elektrická prípojka/noc
0,50 eura daň z ubytovania, osoba/noc

Prijateľné ceny, výhľad na vodnú priehradu a príjemné prostredie v prírode. V tomto kempingu si môžeš zadarmo vychutnať kamienkovú pláž s ležadlami a so slnečníkmi, požičať si kajaky či vodné bicykle, ale aj paddleboardy a menšie loďky s motorom. Okrem vodných atrakcií máš možnosť zahrať si v kempingu aj plážový volejbal či minifutbal. Pre deti je nachystané detské ihrisko.

Odporúčané
Slovenky na Bali upozorňujú na správanie Rusov: Menu iba v azbuke a pláže, na ktoré púšťajú len ľudí s ruským pasom Slovenky na Bali upozorňujú na správanie Rusov: Menu iba v azbuke a pláže, na ktoré púšťajú len ľudí s ruským pasom 15. mája 2024, 9:30

O občerstvenie sa báť nemusíš, priamo na pláži sa nachádza bar A na nás, ktorý ponúka širokú paletu občerstvenia. Okrem toho sa tu každý víkend v neskorších hodinách konajú koncerty a spoločenské akcie. No a, samozrejme, v názve sa okrem slova camp spomína aj glamp, čo znamená, že v areáli nájdeš aj ubytovanie v luxusných stanoch s pevnou podlahou a plnohodnotnou posteľou. 

Ava Thermalpark – Diakovce.
Ava Thermalpark – Diakovce. Zdroj: Facebook/Ava Thermalpark Diakovce

Ava Thermalpark – Diakovce

Cenník:
24 eur osoba/noc (cena zahŕňa miesto pre vlastný stan, denný vstup do bazénov a vstup na nočné kúpanie v piatok a v sobotu)
0,30 eura daň z ubytovania, osoba/noc
5 eur osobné auto/noc

Výhodou tohto kempu je, ako už isto tušíš, jeho umiestnenie. Keďže je súčasťou termálneho parku v Diakovciach, okrem stanovania v prírode si môžeš užívať aj vstup do bazénov. V ponuke je dokonca aj nočné kúpanie, ktoré si užiješ každý piatok a sobotu. Súčasťou kúpaliska je množstvo občerstvení vrátane cukrárne, no nájdeš tam aj dobroty ako kebab.

Ak si však chceš navariť sám, poslúži ti letná kuchyňa alebo zóna na grilovanie. Špinavé veci si zase môžeš oprať v práčovni. Z voľnočasových aktivít je pre deti okrem plávania k dispozícii kids zóna, dospelí si môžu za príplatok oddýchnuť vo vitálnom svete. 

Leharo camping – Vysoké Tatry.
Leharo camping – Vysoké Tatry. Zdroj: Facebook/Leharo camping
Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia