Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2023, 15:30
Čas čítania 3:17
Tímea Krauszová

14 brutálne lacných produktov, s ktorými si vykúzliš summer glow ako modelka Charlotte Srnčík

MÓDA MAKE-UP & GOSSIP
Uložiť Uložené

Leto sa ani zďaleka nekončí. Popri rozhovoroch o tanci, kozmetike, ale aj živote transrodovej ženy na Slovensku ti Charlotte ukáže, ako sa zvykne nalíčiť na horúce letné dni.

V našej relácii Make-up & Gossip si profesionálna vizážistka Linda Gunišová pozýva do štúdia Beauty Factory známe osobnosti, ktoré prezradia všetko o svojej skincare, triky na mejkap, ale aj pikošky zo svojho súkromia. Minulý týždeň bola našou hostkou modelka, influencerka a transrodová aktivistka Charlotte Srnčík.

V kabelke jej nikdy nechýba štipec do vlasov či ovocné lesky a vo videu nám ukázala svoj návod na dokonalý letný glow. Nepoužila pritom žiaden ťažký mejkap či množstvo púdrov, len riadne navrstvenú skincare a trochu farby na líčka. Všetko je šťavnaté a lesklé ako po pretancovanej noci. Takýto look môžeš dosiahnuť aj ty: spísali sme všetky produkty, ktoré Charlotte vo videu použila.

Ceny sú zaokrúhlené a aktuálne v čase písania článku, zľavy sme nebrali do úvahy. Všetky produkty z nášho seriálu Make-up & Gossip, ale aj viac článkov o mejkape a tipy na dobré značky nájdeš na Refresheri v sekcii Make-up.

Tony Moly 2X Collagen Booster

Táto kórejská vodičková esencia pôsobí ako tzv. booster, podporuje v práci ostatné skincare produkty, ktoré používaš. Okrem toho však hydratuje a zvlhčuje pokožku, má aj antioxidačné a protizápalové účinky, pokožku rozjasní aj upokojí.

Cena: 45 € za 200 ml

tonymoly 2x collagen booster
Zdroj: Tony Moly

Missha Time Revolution The First Essence 5X

V duchu pravej kórejskej rutiny navrstvila Charlotte aj druhú esenciu, tentoraz od populárnej značky Missha. Ide o rozžiarujúci produkt, ktorý zároveň bojuje s prvými známkami starnutia, hydratuje a je vhodný aj na suchú a citlivú pleť. Obsahuje fermentované kvasinky cica (Centella asiatica), kráľovnej ázijskej kozmetiky, a kyselinu mliečnu, ktorá zvláda hydratovať a zároveň rozjasňovať pigmentové škvrny.

Cena: 55 € za 150 ml

missha time revolution the first essence 5x
Zdroj: Missha
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 7
Domov
Zdieľať
Diskusia