Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
18. júla 2023, 10:00
Čas čítania 0:56
Martin Mičuda

Britský Kahn Project postavil nový Range Rover na 24" efektné disky

Britský Kahn Project postavil nový Range Rover na 24" efektné disky
Zdroj: Project Kahn
TECH RANGE ROVER TUNING
Uložiť Uložené

Britský úpravca vytvára nový program Racing Green, v rámci ktorého spoznávame prvého člena.

Kahn Design, respektíve po novom Kahn Project, je britská spoločnosť, ktorú v roku 1998 založil Afzal Kahn s úmyslom vyrábať disky pre osobné automobily. Od roku 2003 sa však firma pustila aj do úprav vozidiel, čím sa odstupom času etablovala ako jeden z najznámejších britských tunerov. Aj napriek tomu, že Kahn Project sa odjakživa špecializoval na vozidlá Range Rover, posledné roky sa držal úpravca v úzadí. 

Odporúčané
Zabudni na SUV! Prevetrali sme novú geniálnu alternatívu od Audi (test) Zabudni na SUV! Prevetrali sme novú geniálnu alternatívu od Audi (test) 3. februára 2020, 14:25

Tento rok Kahn Project oslavuje 20. výročie od prvej úpravy SUV-čka Range Rover, no a pri tejto príležitosti sa hlási o slovo s novým výtvorom. Ako základ poslúžila najnovšia generácia luxusného SUV, ktoré úpravca vylepšil v rámci novovzniknutej divízie Racing Green. Projekt nesie názov Fintail. Ústredným motívom vylepšení sú predovšetkým špecificky tvarované kolesá – nový Range Rover stojí na obrovských 24" diskoch s nevšedným 3-lúčovým dizajnom. Ten odkazuje na Range Rover z roku 1995, v ktorom sa vozila princezná Diana.

Project Kahn, Range Rover,Project Kahn, Range Rover,Project Kahn, Range Rover,Project Kahn, Range Rover,
Zobraziť galériu
(10)


Exteriér dostal upravený predný nárazník s dodatočným LED pásom, bočné prahy a zadný nárazník s rozmerným difúzorom. Všetky exteriérové doplnky majú pritom plniť nielen vizuálnu funkciu (inšpirácia pochádza z radov stíhačiek), ale aj pozitívne vplývať na aerodynamiku. Karoséria je zafarbená odtieňom Racing Green.

Interiér je prečalúnený do čiernej kože s kosoštvorcovým vzorom. Na oficiálnych fotografiách je však možné vidieť aj interiér v inom odtieni, je teda zrejmé, že úpravca ponúkne viaceré vyhotovenia. Bližšie informácie vrátane technickej špecifikácie či cenovej ponuky sa dozvieme neskôr. Program Racing Green má totiž upraviť viaceré modely.

Project Kahn, Range Rover,
Zdroj: Project Kahn
Domov
Zdieľať
Diskusia