Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Slovenská sporiteľňa. 
15. júla 2023, 8:30
Čas čítania 0:45
Sponzorovaný obsah

Super ľudia, intenzívna zábava a svet odtrhnutý od reality. Ako zhodnotili Slováci Pohodu 2023? (REPORTÁŽ)

REFRESHER FESTIVAL POHODA POHODA 2023 SLOVÁCI SLOVENSKÁ SPORITEĽŇA
Uložiť Uložené

Čo majú návštevníci Pohody najradšej a o čo si prišiel, ak si vynechal ročník 2023?

Ružomberok, Liptovský Mikuláš, Trenčín či Nové Zámky. Na trenčianskom letisku sa opäť stretli ľudia z celého Slovenska, ako aj zo susedných krajín. Na pár dní sa z cudzích ľudí stala jedna veľká pohodová rodina, ktorá si spoločne užívala jedinečnú atmosféru, aká vznikne len na Pohode. 

Nás zaujímalo, na čo sa návštevníci najviac tešili a ako si festival užili. Zistili sme, že práve výnimočná atmosféra je jedným z dôvodov, prečo sa ľudia rok čo rok vracajú. Okrem atmosféry návštevníkov bavia stretnutia s kamošmi, ale aj s úplne novými ľuďmi, noví hudobníci aj svetové mená. Pohoda spája, skonštatoval jeden z návštevníkov a my musíme súhlasiť.

Okrem slovenských a zahraničných interpretov si si na Pohode mohol vychutnať aj chutné gastro či oddychové zóny. Stále plná bola chill out zóna Slovenskej sporiteľne, ktorá tento rok prepojila relax so športom. Z vyhliadkového mosta sa návštevníci mohli kochať výhľadmi na celý areál a v 8-metrovom tuneli z farebných stúh zase vznikali originálne fotky. Jednou z tohtoročných noviniek bola aj možnosť postaviť sa vlastným fóbiám prostredníctvom virtuálnej reality v aplikácii Fear Therapy. Viac sa dozvieš v reportáži. A ty nám daj vedieť, čo sa na Pohode najviac páčilo tebe.

Domov
Zdieľať
Diskusia