Do novej epizódy Podgastu zavítal David Géczy, self-made instagramový kuchár a foodblogger, ktorý sa okrem vareniu venuje aj objavovaniu a popularizovaniu slovenských farmárov a pestovateľov.
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.
Sleduj Podgast na Refresheri.
- Ktoré jedlo mu nevyšlo tak, že ho nakoniec ani nezverejnil, aj keď vyzeralo úchvatne.
- Či sa ľudia sledujúci intagramových kuchárov iba kochajú očami alebo si aj varia recepty.
- Čo si myslia o laických bloggeroch kuchároch profesionálni chefovia a v čom majú bloggeri navrch.
- Čo si myslí o Michelinovom sprievodcovi.
David Géczy aka Dejv the Chef je instagramový foodblogger, ktorý sa venuje hlavne vareniu inšpiratívnych receptov. Popritom dokáže aj poradiť dobré miesta na stravovanie sa nielen v Bratislave, ale aj inde v Európe a na Slovensku, na miestach, ktoré často navštevuje. O self-made varení, kde na to berie inšpiráciu a hlavne čas, porozprával aj v Podgaste.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.