Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
9. júla 2023, 14:30
Čas čítania 9:05
Lukáš Čelka

Bol som na fetišistickej párty: muž vibrátorom uspokojoval ženu pred očami divákov, potom jej dal vrece na hlavu a začal ju škrtiť

Bol som na fetišistickej párty: muž vibrátorom uspokojoval ženu pred očami divákov, potom jej dal vrece na hlavu a začal ju škrtiť
Zdroj: Obscurefreaks.cz/Tomáš Mičák
ZAUJÍMAVOSTI FETIŠ
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Pohľady, ktoré sa mi naskytli na párty, boli ako z toho najdrsnejšieho porna. Videl som čuchačov nôh, ženu s nahými prsami na obojku, ale aj deepthroat na pódiu.

Článok obsahuje explicitné fotografie aj video a podrobný opis priebehu večierka, preto nie je vhodný pre neplnoletého čitateľa.

Desiatky bielych očí vykúkajúcich z jemného svetla temnej klubovej atmosféry napäto pozoruje, ako bradatý muž uväzuje svojej žene ruky nad hlavu, až kým ju totálne znehybní. Každým pohybom zvádza, ale aj trýzni svoju otrokyňu, ktorá čoraz hlasnejšie vzdychá do hudby.

Spustí svoje žilnaté ruky po jej našponovanom tele a plazí sa nimi po jej erotogénnych zónach ako had. Zastane až pri zadku, ktorý najprv pevne zovrie a vzápätí udrie. Subinku na striedačku dráždi, objíma a udiera. Má nad ňou úplnú moc.

Najprv ju vášnivo pobozká a pohladí, potom jej násilne strčí prsty do úst. Siahne do vrecka, vytiahne z neho štipce a jeden z nich jej zacvakne do jazyka. Prudkým pohybom z nej strhne top a odhalí prsia pred desiatkami ľudí. Kus odevu žene prehodí cez hlavu a na nahé bradavky jej upevní niekoľko štipcov. Hoci sa otrokyňa snaží kričať a vzdychať, štipec na jazyku spôsobí, že vydá zo seba len akési mumlanie. Z otvorených úst jej vypadne slina na bradavku. Dominant ju eroticky rozotrie po celom poprsí, z batoha na zemi vyberie vibrátor a začne ju uspokojovať pred množstvom divákov.

Muž začne subinku uspokojovať vibrátorom pred desiatkami divákov.
Muž začne subinku uspokojovať vibrátorom pred desiatkami divákov. Zdroj: Obscurefreaks.cz/Tomáš Mičák

Vystihne moment, keď je otrokyňa najvzrušenejšia, a na hlavu jej sadisticky nasadí čierne vrece. Začne ju škrtiť. S údivom sledujem, ako sa míňa vo vreci kyslík a čoraz silnejšie obopína hlavu ženy. Za pár sekúnd cezeň presvitajú rysy tváre. Nielen subinka, ale všetci v miestnosti nedýchajú od napätia.

Odporúčané
Bol som na slovenskej fetišistickej párty: na okázalé večierky plné erotiky sa chodia odviazať aj vrcholoví manažéri Bol som na slovenskej fetišistickej párty: na okázalé večierky plné erotiky sa chodia odviazať aj vrcholoví manažéri 17. marca 2024, 12:30

V poslednej chvíli – tesne pred kolapsom otrokyne, dominant svojimi mohutnými prstami prederaví vrece na mieste, kde má žena ústa. Opäť môže slobodne dýchať a vzdychať od vzrušenia. Dav jasá a tlieska.

Na hlavu jej dá vrece.
Na hlavu jej dá vrece. Zdroj: Obscurefreaks.cz/Tomáš Mičák

Toto je len jeden z mnohých silných momentov, ktoré som zažil na fetišistických večierkoch. Počas dvoch udalostí Freak Show a Freak Night organizovaných pod záštitou Obscurefreaks.cz som sa mohol ponoriť hlboko do tajov alternatívneho umenia. Večery plné nahoty, zvrhlostí a tajomnej atmosféry mi priblížili subkultúru a dokázali, že aj ľudia s výstrednými záujmami a chúťkami môžu byť skvelou a príjemnou spoločnosťou.

Ešte predtým než sa spolu vydáme do sveta bolestivej rozkoše a rôznych kinkov, rád by som ti pripomenul, že tvoriť exkluzívny obsah, ako napríklad reportáž z tantrickej masáže, môžeme len vďaka našim predplatiteľom. Preto ak sa ti naša tvorba páči, podpor nás vstupom do klubu Refresher+.

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
len za 51
a čítaj všetko bez obmedzení
Kúpiť predplatné
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 140157 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Aké pravidlá platia na fetišistických večierkoch.
  • Ako sa ku mne správali fetišisti, keď bolo evidentné, že vytŕčam z davu.
  • Čo šialené sa dialo na pódiu, pod pódium a backstagei počas Freak Show.
  • Či niektorí ľudia masturbovali, keď videli na pódiu explicitné vystúpenia.
  • Čo najvzrušujúcejšie som na večierkoch zažil a ako sa na takúto párty môžeš dostať aj ty.
Domov
Zdieľať
Diskusia