Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2023, 8:09
Čas čítania 0:47
Dominik Vetrák

Obrovské prekvapenie v MCU: Na pľaci Captain America 4 bol milovaný Avenger, s ktorým nikto nepočítal. Chystá sa veľký návrat?

Obrovské prekvapenie v MCU: Na pľaci Captain America 4 bol milovaný Avenger, s ktorým nikto nepočítal. Chystá sa veľký návrat?
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY CAPTAIN AMERICA 4 ROBERT DOWNEY JR.
Uložiť Uložené

Slávny herec, ktorý v Marvel Cinematic Universe skončil pred niekoľkými rokmi, sa zrejme vráti.

Táto nepotvrdená informácia pochádza zo sociálnej siete LinkedIn. Náhodný človek sa dostal na pľac snímky Captain America: Brave New World, ktorá vyjde v kinách 26. júla 2024. Rozprával sa tam so strážnikom, ktorý bol vraj dosť ukecaný a pochválil sa, že včera videl Roberta Downeyho Jr. 

Odporúčané
10 vynikajúcich filmov s prekvapivými koncami a mind fu*kovými zvratmi 10 vynikajúcich filmov s prekvapivými koncami a mind fu*kovými zvratmi 6. júla 2023, 14:30

Mohlo ísť o náhodu, ale je pravdepodobnejšie, že herec pre film nakrúcal nejaké scény. Už dlhé roky sa totiž špekuluje, že sa Robert Downey Jr. vráti do sveta Marvelu v nejakej menšej role po tom, čo jeho postava Iron Mana zomrela v snímke Avengers: Endgame. 

Postavu zrejme neoživia, ale môže ísť o jeho variant z inej dimenzie, respektíve hologram či umelú inteligenciu alebo dokonca flashbackovú scénu z minulosti. Najpravdepodobnejšie je, že to bude umelá inteligencia, ktorú Tony Stark alias Iron Man vytvoril a ktorá bude slúžiť na to, aby viedla novú generáciu Avengerov. Či sa tak skutočne stane, alebo ide o klamlivú informáciu, bude jasné o rok v kinách. 

Domov
Zdieľať
Diskusia