Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2023, 8:15
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Otis si fotí penis pred zrkadlom vo 4. sérii Sex Education. Netflix však trailerom sklamal všetkých fanúšikov seriálu

Otis si fotí penis pred zrkadlom vo 4. sérii Sex Education. Netflix však trailerom sklamal všetkých fanúšikov seriálu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY SEX EDUCATION
Uložiť Uložené

Posledná séria Sex Education vyjde na Netflixe 21. septembra 2023.

Netflix vydal prvý teaser trailer na štvrtú sériu Sex Education, ktorá na Netflixe vyjde už 21. septembra, takmer presne dva roky po tretej sérii. Fanúšikov seriálu však nepoteší správa, že pôjde o poslednú sériu, ktorá uzatvorí príbeh.

Odporúčané
Najlepšie seriály, ktoré sme videli v roku 2023: HBO kompletne prevalcovalo Netflix a ostatnú streamingovú konkurenciu Najlepšie seriály, ktoré sme videli v roku 2023: HBO kompletne prevalcovalo Netflix a ostatnú streamingovú konkurenciu 5. júla 2023, 12:30

Zdá sa, že ho tvorcovia nechcú naťahovať donekonečna a radšej ho chcú uzatvoriť, kým je taký skvelý. Možné však je aj to, že nemali na výber, pretože seriál po tretej sérii opustili viacerí herci a ich postavy tak v tej štvrtej nebudú.

Anketa:
Skončia Otis a Maeve konečne vo vzťahu?
Áno
Nie
Áno
70 %
201 Hlasov
Nie
30 %
88 Hlasov

Ide o Simone Ashley (postava Olivie), Tanyu Reynolds (Lili) či Patriciu Allison (Ola Nyman). Navyše Emma Mackey (postava Maeve) a Ncuti Gatwa (postava Erica) ešte minulý rok oznámili, že v piatej sérii už nebudú. Keďže hrajú hlavné postavy, bolo by nemožné pokračovať v príbehu bez nich.

Vo štvrtej sérii sa postavy dostanú na novú školu po tom, čo na konci tretej zatvorili ich strednú školu v Mordale pre rôzne sexuálne a výchovné škandály. Podľa traileru sa zdá, že Otis bude aj naďalej pokračovať v istej forme sexuálnej terapie. Diváci sú však v prvom rade zvedaví, s kým nakoniec skončí vo vzťahu a čo sa stane medzi ním a Maeve.

Domov
Zdieľať
Diskusia