Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2023 o 9:53
Čas čítania 0:37
Richard Balog

Raper Future navrhne kolekciu pre módny dom Lanvin. Vedenie firmy ho považuje za vizionára

Raper Future navrhne kolekciu pre módny dom Lanvin. Vedenie firmy ho považuje za vizionára
Zdroj: Lanvin
MÓDA LUXUSNÉ MÓDNE ZNAČKY
Uložiť Uložené

Jeden z najúspešnejších interpretov v poslednej dekáde bude pri tvorbe návrhov spolupracovať s kreatívnym štúdiom francúzskej módnej ikony.

Raper Future navrhne kolekciu pre módny dom Lanvin v rámci nového projektu Lanvin Lab, ktorý je experimentálnym rozšírením značky. Dôležitou myšlienkou je množstvo kreatívnych partnerstiev s uznávanými a talentovanými umelcami z celého sveta, ktorí od vedenia parížskej spoločnosti dostanú „priestor na snívanie a hranie“. Nadchádzajúca kolekcia je naplánovaná na jeseň 2023 a hlavnou témou bude hudba.

Čoskoro 40-ročný interpret s civilným menom Nayvadius DeMun Cash sa zaradí do zástupu celebrít, ktoré majú možnosť tvoriť módu na najvyššej úrovni.

Odporúčané
VIDEO: Debutová kolekcia Pharrella Williamsa pre Louis Vuitton je veľkolepá. Spája moderné prvky s tradíciou módneho domu    VIDEO: Debutová kolekcia Pharrella Williamsa pre Louis Vuitton je veľkolepá. Spája moderné prvky s tradíciou módneho domu 20. júna 2023 o 22:57
Raper Future navrhne ready-to-wear kolekciu pre módny dom Lanvin.
Raper Future navrhne ready-to-wear kolekciu pre módny dom Lanvin. Zdroj: Lanvin

„Future je vizionár, ktorého umelecký vplyv siaha ďaleko za hranice hudby a zábavy, pričom rezonuje v širokých vrstvách súčasnej kultúry,“ píše vo vyhlásení vedenie spoločnosti Lanvin. „Spolupráca vznikla organicky, keďže Future nedávno prejavil skutočný záujem o Lanvin,“ doplnil v rozhovore pre WWD zástupca generálneho riaditeľa Siddhartha Shukla.

Futurov štýl opísal ako „hlboko osobný a sofistikovaný“. Kolekcia bude obsahovať konfekciu a doplnky pre mužov aj ženy. Vznik podznačky Lanvin Lab je súčasťou reštrukturalizácie odevnej spoločnosti po odchode kreatívneho riaditeľa Bruna Sialelliho.

Anketa:
Myslíš, že Future je správnou voľbou pre módny dom Lanvin?
Áno, prinesie novú generáciu zákazníkov.
 Nie, na túto prácu nemá dostatočné skúsenosti. 
Áno, prinesie novú generáciu zákazníkov.
63 %
 Nie, na túto prácu nemá dostatočné skúsenosti. 
38 %
Odporúčané
Známy návrhár čelí obvineniu, že kradol peniaze z vlastnej firmy. Kupoval si luxusné autá či hodinky Známy návrhár čelí obvineniu, že kradol peniaze z vlastnej firmy. Kupoval si luxusné autá či hodinky 17. júna 2023 o 11:36
Domov
Zdieľať
Diskusia