Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Xbox a Keanu Reeves ukázali rozšírenie Cyberpunk 2077: Phantom Liberty či epické vesmírne RPG Starfield. Z týchto hier odpadneš

Like a Dragon: Infinite Wealth

Menším prekvapením bolo, že nová Yakuza (už pod názvom Like a Dragon) sa bude (aspoň čiastočne) odohrávať na americkom území. Prezradil to trailer zobrazujúci protagonistu ôsmej časti Ichibana, ktorý sa zobudil zmätený a nahý na pláži plnej Američanov. Like a Dragon: Infinite Wealth vyjde začiatkom roka 2024. 

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess 

Spoločnosť Capcom odhalila celkom novú značku. Kunitsu-Gami: Path of the Goddess je bojovka z pohľadu tretej osoby odohrávajúca sa v mýtickom svete, ale z traileru nie je bohužiaľ možné vyčítať oveľa viac detailov. 

Forza Motorsport

Xbox následne ukázal nové video z očakávanej pretekárskej hry Forza Motorsport. Vyjde už 10. októbra 2023. 

Nový obsah dostanú aj hráči multiplayerového Elders Scroll Online či akčnej FPS Overwatch 2. 

Persona 5 Tactica

Okrem remaku Persona 3 sa fanúšikovia tejto japonskej série dočkajú aj nového spin-offu hry Persona 5. Pôjde o taktickú hry v štýle Mario + Rabbids s názvom P5T Tactica a vyjde už v novembri 2023. 

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia