Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
11 univerzálnych letných šiat do 100 eur, ktoré si môžeš obliecť na svadbu aj na letnú párty v meste
dsadsa
dsadsa Zdroj: NaaNaa

Ak si rada stredobodom pozornosti, odporúčame ti asymetrický model saténových šiat od značky NaaNaa. Okrem toho, že oranžová ti medzi svadobnými hosťami pomôže zaujať, vďaka nápaditému výstrihu a volánom na spodnej časti šiat zdoláš aj tanečný parket. Tieto šaty si však môžeš obliecť aj na kokteilovú či narodeninovú párty. Za tento model s nádychom latino estetiky zaplatíš 37,99 eura.

Šaty s bóhemským nádychom od ASOS Design ťa upútajú kvetinovou potlačou a hravým vrstveným šifónom.
Šaty s bóhemským nádychom od ASOS Design ťa upútajú kvetinovou potlačou a hravým vrstveným šifónom. Zdroj: ASOS Design

Ak chceš byť jedinečným svadobným hosťom, ako tip ti dávame vrstvené šaty s kvetinovou potlačou a čipkovaným lemom od značky ASOS Design. Šaty, ktoré môžeš mať za 76,99 eura, sú skvelou voľbou na záhradnú svadbu, večernú hostinu, ale aj ceremóniu na pláži. Sme si však istí, že s týmto skvostom sa ti podarí zažiariť v teplých letných mesiacoch, ale aj začiatkom jesene. Môžeš k nim zladiť čiernu koženú bundu s vysokými čižmami.

dasdas
dasdas Zdroj: Ei8th Hou

Nádych luxusu a elegancie, s ktorým by si pokojne zažiarila aj na luxusnej svadbe, ti ponúka značka Ei8th Hour za 84,99 eura. Hoci ide o pompéznejší model šiat, ich splývavý strih ti povoľuje obliecť si ich aj na narodeninovú párty, luxusnú večeru, krstiny, baby shower či inú „posh udalosť“. Na záver už len toľko, že ti k nemu odporúčame zlaté alebo čierne doplnky.  

Po ružových bodycon šatách od Trendyolu siahla aj nemecká blogerka Leonie Hanne. Nápadito k nim zladila kontrastnú kabelku s ladiacimi lodičkami, pokojne sa ňou inšpiruj tiež.
Po ružových bodycon šatách od Trendyolu siahla aj nemecká blogerka Leonie Hanne. Nápadito k nim zladila kontrastnú kabelku s ladiacimi lodičkami, pokojne sa ňou inšpiruj tiež. Zdroj: Trendyol

Tieto ružové minišaty s bodycon strihom a riasením naboku sú síce odvážnou, no výbornou voľbou pre svadobného hosťa. Riešenie šiat umožní krivkám vyniknúť a pozdvihne tvoju ženskosť. Ak sa chceš inšpirovať nemeckou blogerkou a influencerkou Leonie Hanne, zladiť k nim môžeš aj žltú kabelku či statement lodičky v rovnakej farbe. My ti vrelo odporúčame aj kombináciou so zlatou či striebornou, no o skvelý kontrast sa môže postarať aj žltá a červená. Model od Trendyolu za 30,99 je „win win“ v oboch prípadoch.

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia