Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2023, 7:00
Čas čítania 0:51
Martin Adam Pavlík

Sydney Sweeney prezradila, ako reagovali jej rodičia a starí rodičia na nahé a sexuálne scény v Euphorii

Sydney Sweeney prezradila, ako reagovali jej rodičia a starí rodičia na nahé a sexuálne scény v Euphorii
Zdroj: Getty Images/Rich Polk/Stringer
ZAUJÍMAVOSTI EUPHORIA FILMY A SERIÁLY SYDNEY SWEENEY
Uložiť Uložené

Kto z jej rodiny nakoniec seriál nedopozeral?

Ako píše Complex, 25-ročná americká herečka Sydney Sweeney prezradila, ako jej rodina reagovala na obľúbený seriál Euphoria, kde stvárnila jednu z hlavných postáv Cassie Howardovú.   

Mladá herečka, ktorú si mohol vidieť aj v seriáli White Lotus, vo filmoch The Voyeurs, Big Time Adolescence či v „tarantinovke“ Once Upon a Time in Hollywood, mala v Euphorii viacero vášnivých sexuálnych scén. V rozhovore pre NBC's Sunday Today priznala, že práve tieto scény sa nepozerali ľahko jej rodine.

Konkrétne jej otec a starý otec vraj seriál v istom momente stopli a odišli preč. „Rozhodol sa, že to bude sledovať, bez toho, aby mi to povedal, so svojimi rodičmi,“ povedala Sweeney o otcovi. Ten vraj príbeh seriálu, ktorý dcéru výrazne spopularizoval, nepoznal. 

Herečkina mama, naopak, dcéru viackrát prišla pozrieť aj na nakrúcanie, takže bola oveľa informovanejšia a pripravenejšia na to, čo ju v samotnom výsledku na obrazovke bude čakať. Nemala s tým preto taký problém. Paradoxne nahota Sydney Sweeney v Euphorii neprekážala ani jej starej mame.

„Je mojou veľkou fanúšičkou,“ dodala herečka, ktorá si jemne šialenú a naivnú Cassie zahrá aj v tretej sérii Euphorie. Režírovať ju bude opäť Sam Levinson. Ak sa ti nechce tak dlho čakať, môžeš zatiaľ skúsiť na HBO MAX jeho novinku The Idol, kde si zahrali hlavné úlohy spevák The Weeknd a dcéra Johnnyho Deppa Lily-Rose. 

Domov
Zdieľať
Diskusia